Simona, nu-ţi mai prieşte dragostea? Statistică înfiorătoare pentru Halep de când a fost fotografiată de Click! cu iubitul

Ultima actualizare:
În timp ce Simona evolua pe iarba londoneză, iubitul ei  se plimba prin Bucureşti
În timp ce Simona evolua pe iarba londoneză, iubitul ei se plimba prin Bucureşti

Simona Halep nu traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere sportiv. Considerată favorită 3 la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, românca a fost eliminată din primul tur de cehoaica Jana Cepelova, numărul 107 WTA.

După meci, Halep a recunoscut că emoţional nu are o stare foarte bună şi că acolo a pierdut meciul. Cârcotaşii pun evoluţia ştearsă pe seama faptului că tenismana este mai mult cu gândul la iubitul rămas acasă, cel cu care Click! a surprins-o în ipostaze tandre. Românii şi-au pus mari speranţe în evoluţia Simonei Halep în acest an la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam din 2015. Halep n-a reuşit să mai repete parcursul de anul trecut, când a ajuns până în semifinale, şi a furnizat surpriza neplăcută de a pierde în primul tur. Învingătoarea a fost cehoaica Jana Cepelova, jucătoare care nu este clasată în prima sută de tenismane.


    În timp ce Simona evolua pe iarba londoneză, iubitul ei  se plimba prin BucureştiFoto: Mihai Ionescu
În timp ce Simona evolua pe iarba londoneză, iubitul ei se plimba prin BucureştiFoto: Mihai Ionescu

După meci, Simona a încercat să mascheze tristeţea eşecului şi a oferit o explicaţie care nu face decât să le dea apă la moară cârcotaşilor, care spuneau că sportiva pare îndrăgostită lulea şi mintea ei îi zboară către iubitul rămas în ţară. ”Emoţional, nu cred că am fost acolo. Nu am reuşit să mă descurc. Sunt încrezătoare în jocul meu, dar emoţional şi ca putere interioară, nu cred că sunt sută la sută. Trebuie să învăţ să scot stresul din mine”, a spus Halep, pentru “Gazeta Sporturilor”.

Tenismana de 23 de ani, originară din Constanţa, nu traversează o perioadă fastă, ieşind prematur şi din turneul de la Birmingham, atunci eliminată de Kristina Mladenovic în sferturile competiţiei. Imediat după, Simona şi-a concediat antrenorul.


    Click! i-a surprins pe Simona Halep şi pe iubitul ei hârjonindu-se în maşina sportiveiFoto: Click!
Click! i-a surprins pe Simona Halep şi pe iubitul ei hârjonindu-se în maşina sportiveiFoto: Click!

Dacă lucrurile nu merg bine profesional, Simona are motive să zâmbească sentimental. Recent, ea s-a îndrăgostit de un tânăr, iar Click! a surprins-o în tandreţuri cu el. S-au văzut într-o noapte şi s-au plimbat ca doi adolescenţi cu maşina prin Bucureşti mai bine de o oră. Au profitat de fiecare semafor pentru a se lua în braţe şi a se săruta. După ce hârjoneala nocturnă s-a consumat, Halep şi-a lăsat iubitul în faţa blocului de unde-l şi luase şi a plecat spre apartamentul ei. ”E dificil să mă întorc în România acum, deşi nu-mi pasă ce spun oamenii despre mine. Este treaba lor dacă spun lucruri urâte”, a încheiat Simona, dând de înţeles că pentru ea urmează o pauză şi câteva zile de vacanţă.

Poate coborî pe locul 6

După această înfrângere, Simona Halep riscă nu doar să piardă locul de pe podiumul clasamentul mondial, dar să cadă până pe poziţia a şasea. Ea poate fi depăşită de Petra Kvitova, Caroline Wozniacki şi Ana Ivanovic, totul depinzând de ceea ce vor face acestea în continuare.

Sorana, în picaj după ce s-a cuplat cu Giraldo

Sorana Cîrstea  (25 de ani) a avut şi ea parte de o cădere uriaşă din momentul în care s-a îndrăgostit, acum un an, de jucătorul de tenis Santiago Giraldo. Ea s-a cuplat cu sportivul columbian în vârstă de 28 de ani în vara lui 2014, moment în care era clasată în prima sută a tenisului feminin. Lucrurile îi merg de minune Soranei în relaţia cu Santiago, însă profesional anul acesta a fost un dezastru. Cîrstea a căzut până pe locul 191 în clasamentul de simplu.

Tamira Paszek, mai bună cu Pavel doar antrenor

Tamira Paszek este un alt exemplu de sportivă căreia liniştea din viaţa personală nu i-a priit şi profesional. Austriaca se iubeşte de mai bine de doi ani cu Andrei Pavel, cel care i-a fost, până în 2013, antrenor. Sub comanda lui, Tamira ajunsese pe locul 37 mondial şi chiar câştigase turneul de la Eastbourne. După ce i-a devenit iubit, Pavel a renunţat să o mai pregătească, iar Paszek a ajuns acum pe poziţia 243 în topul WTA.

Click! i-a surprins pe Simona Halep şi pe iubitul ei hârjonindu-se în maşina sportivei
Click! i-a surprins pe Simona Halep şi pe iubitul ei hârjonindu-se în maşina sportivei
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net