Simona Halep vorbeşte despre căsătorie. Ce vrea de la viitorul soţ

Ultima actualizare:

    Simona HalepFoto: Arhiva personală
Simona HalepFoto: Arhiva personală

Simona Halep a acordat un interviu pentru revista The One, în care a vorbit despre familia ei, despre ce va face după ce se va retrage din tenis, dar şi planurile de căsătorie.

Tenismena, care este de origine aromână, a explicat că este foarte apropiată de tradiţiile aromânilor şi nu vrea să schimbe nimic când vine vorba de aceste obiceiuri. Mai mult, Simona vrea un soţ aromân.

"La noi, toţi se ştiu între ei, nu suntem mulţi, dar suntem apropiaţi. Avem obiceiuri la care ţinem. O nuntă durează patru zile. Sunt şi alte petreceri cu foc, la care dansezi toată noaptea. Eu merg rar, dar mereu dansez până în zori; sunt tot felul de hore, tradiţii pe care trebuie să le respecţi. Îmi place totul acolo, mă simt bine cu ei, ne ajutăm între noi. Aşa am fost crescută şi sper să nu mă schimb, chiar dacă nu mai trăiesc printre aromâni. Vreau să ţin de aceste tradiţii şi chiar mi-aş dori să mă căsătoresc cu un aromân. Cum îmi va fi norocul, indiferent de ce va fi, primează să fiu fericită şi să mă căsătoresc pentru că iubesc şi sunt iubită”, a povestit Simona, pentru one.ro.

Constănţeanca a absolvit în 2012 Faculatea de Educaţie Fizică din Constanţa, dar nu se vede profesoară sau antrenoare. Ba chiar, nici nu vrea să rămână în tenis: şi-ar dori însă să îşi întemeize o familie şi să stea cu copiii ei. 

"Nu mă tentează să antrenez sau să fiu profesor, deşi nu ştii cum va fi viaţa. În principiu, nu aş mai vrea să rămân în sport după tenis, dar poate o să-mi schimb părerea. Acum, când călătoresc foarte mult, îmi place să spun că, după ce-mi voi încheia cariera de jucătoare, vreau să-mi fac o familie şi să stau cu copiii”, a mai povestit Simona.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net