Simona Halep următorul turneu. Toate drumurile duc la Roma!

Ultima actualizare:

    Simona Halep următorul turneu: românca va juca la RomaGulliver GettyImages
Simona Halep următorul turneu: românca va juca la RomaGulliver GettyImages

Simona Halep următorul turneu: după eliminarea neaşteptată de la Madrid, tenismena noastră se pregăteşte pentru competiţia de săptămâna viitoare din capitala Italiei. La Roma, Halep va fi a doua favorită, după Serena Williams.

După un început de an senzaţional, în care a câştigat trei turnee (Shenzen, Dubai şi Indian Wells), Simona Halep cunoaşte acum reversul medaliei. Românca a fost eliminată în primul tur al turneului Premier Mandatory de la Madrid, considerat cel mai important test înainte de Roland Garros. Simona Halep următorul turneu: până la turneul de Mare Şlem de la Paris, constănţeanca mai are de trecut un hop, pe zgura de la Roma.

Simona Halep următorul turneu: Roma e un loc special

De lunea viitoare, Simona Halep va juca pe terenurile de la Foro Italico, acolo unde a început ascensiunea ei senzaţională, în urmă cu doi ani. În 2013, Halep uimea pentru prima dată lumea tenisului, ajungând în semifinale la Roma în urma unor victorii contra unor adversare mult mai bine cotate la acea vreme, precum Kuzneţova, Radwanska sau Jankovic. Simona Halep următorul turneu: în semifinala amintită mai sus, românca venită din calificări a fost învinsă de nimeni alta decât Serena Williams.

Simona Halep următorul turneu: anul trecut a abandonat

În 2014, Halep a ajuns la Roma după finala pierdută la Madrid împotriva Mariei Şarapova. Efortul depus în Spania a făcut-o pe Simona să nu joace decât un singur meci în capitala Italiei. Astfel, după ce a învins-o pe americanca Madison Keys, Simona Halep s-a retras din turneu înaintea disputei din optimi cu Carla Suarez Navarro. Simona Halep următorul turneu: în consecinţă, în acest an românca nu va avea de apărat multe puncte la Roma.

Simona Halep următorul turneu: trage pentru locul doi mondial

Eliminarea prematură de la Madrid o va costa pe Simona, ea urmând să piardă puncte importante în ierarhia WTA din cauza faptului că nu a reuşit să-şi apere finala din 2014. Chiar şi aşa, Halep are şanse mari să-şi păstreze locul doi mondial şi după competiţia de la Madrid, condiţia fiind ca rivala sa, Maria Şarapova, să nu ajungă în finală. Simona Halep următorul turneu: duelul cu Şarapova pentru locul doi în lume va continua şi la Roma, miza fiind una uriaşă. Mai exact, cea care se va plasa în spatele Serenei Williams după turneul de la Roma, va fi desemnată cap de serie numărul 2 la Roland Garros şi nu se va putea întâlni cu sportiva americană decât în finală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net