Simona Halep, pe covorul roşu: "Am terminat anul într-un mare fel!"

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

După finala Turneului Campioanelor pierdută ieri în Singapore contra Serenei Williams, Simona Halep a revenit astăzi în ţară. Pe Aeroportul Otopeni, tenismena noastră a fost aşteptată cu covorul roşu şi a oferit mai multe declaraţii interesante.

Despre Turneul Campioanelor

Am terminat anul într-un mare fel! Nu am nimic de regretat. Victoria cu Serena a fost un meci foarte mare pentru mine, dar a fost doar un meci, pentru că apoi m-a învins în finală. Mi-a dat încredere că pot juca un tenis bun, solid. Sper să mai am meciuri bune şi să mai joc împotriva ei şi chiar să o mai înving.

Despre decizia de a o ţine în turneu pe Serena Williams

Am luat decizia care mă linişteşte pe mine, de aceea am încercat să o înving şi pe Ana Ivanovici.

Despre Serena Williams

Întotdeauna Serena a fost un exemplu pentru mine, mereu a vorbit frumos despre mine. Eu chiar cred că este cea mai bună jucătoare din lume. A fost un moment frumos cînd mi-a zis că vrea să facă o poză cu viitorul număr 1 mondial.

Despre celelalte rivale din circuit

Am vorbit mult cu toată lumea, în afară de Şarapova şi Bouchard. Ele nu prea socializează aşa mult. Mă bucur că m-am împrietenit cu Kvitova, este cineva în tenis, are două turnee de Mare Şlem câştigate.

Despre vremea din România

Îmi place iarna, îmi place frigul, apoi iar merg la căldură, asta mi-e meseria. Acum merg acasă, unde mă simt chiar foarte bine.

Despre sezonul viitor

Voi intra în vacanţă acum, după care va urma un cantonament la munte. Nu am luat nicio decizie legată de staff-ul meu. După vacanţă voi lua mai multe decizii! Fac o pauză şi apoi mă pregătesc pentru anul viitor. Probabil că voi ajunge şi numărul 1 într-o zi. Dar cum am mai zis, nu joc pentru clasament, nu e aşa important pentru mine

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net