Simona Halep, mesaj înduioşător pentru fani

Ultima actualizare:

Revenită în ţară pentru o vacanţă binemeritată, Simona Halep a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj înduioşător pentru cei care au susţinut-o de-a lungul acestui sezon, pe care l-a încheiat pe locul 3 în lume.

"Am terminat un turneu foarte important pentru mine. Aș fi vrut să vă povestesc mai multe, dar am avut nevoie să mă concentrez 100% pe ceea ce aveam de făcut. A fost un turneu care merita toată atenția mea.La Singapore am trăit o săptămână de vis. După o perioadă extrem de dificilă, am reușit să mă regăsesc pe teren, mi-am regăsit spiritul de luptă, liniștea și încrederea în joc. În 2013, am terminat anul cu o victorie. Anul acesta nu am reușit, dar am pierdut în fața numărului 1 mondial, așa că nu sunt tristă, ci foarte bucuroasă pentru rezultatul făcut.A fost un an greu, însă știu că anul viitor va fi și mai greu. Îmi voi lua o vacanță strict pentru odihnă și voi reveni cu multă încredere la pregătirea pentru noul an. Vă mulțumesc foarte mult pentru susținere, pentru comentarii și pentru mesaje. Am simțit din plin susținerea voastră, atât pe teren cât și pe Facebook - și sunt sigură că fiecare dintre voi a participat la rezultatele mele.Pentru asta vă mulțumesc și vă doresc numai lucruri bune!", spune Simona în postarea către fani.

Simona Halep va avea trei săptămâni de vacanţă, pe care şi le va petrece acasă, la Constanţa. Există în plan şi o mică ieişire , de câteva zile, în străinătate, alături de familie, dar încă nu a stabilit exact unde. De cel mai mare stres, cel al banilor, Simona a scăpat, dor în acest an câştigând, prin forţele proprii, peste 4,5 milioane de dolari, asta neluând în calcul contractele de sponsorizare şi bonusurile de performanţă din acestea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net