Simona Halep la Roma: duel românesc în sferturi!

Ultima actualizare:

    Simona Halep la Roma: românca îşi apără locul doi în lumeFoto: AP
Simona Halep la Roma: românca îşi apără locul doi în lumeFoto: AP

Simona Halep s-a calificat astăzi în sferturile de finală ale turneului de la Roma, unde va da peste o altă româncă, Alexandra Dulgheru. Simona Halep la Roma: în optimi, constănţeanca a defilat în faţa lui Venus Williams, obţinând o victorie lejeră.

După ce a doua jucătoare a lumii a fost eliminată prematur la Madrid, iubitorii tenisului au aşteptat cu înfrigurare să vadă ce va face Simona Halep la Roma, acesta fiind ultima mare competiţie înainte de Roland Garros. În capitala Italiei, constănţeanca a confirmat până acum aşteptările, cu două succese la pas.

Simona Halep la Roma: a defilat în faţa lui Williams

Teoretic, Simona Halep par fi trebuit să aibă parte astăzi de o confruntare dificilă în compania lui Venus Williams, sora Serenei aflându-se pe o pantă ascendentă a carierei. Simona Halep la Roma: la fel ca în turul precedent, tenismena noastră ne-a scutit de emoţii, câştigând cu un categoric 6-2, 6-1, scor care ne scuteşte de orice alt comentariu.

Simona Halep la Roma: urmează duelul românesc cu Dulgheru

Vestea cea mai importantă a zilei de astăzi la Roma este faptul că Simona Halep va da în sferturile de finală peste o compatrioată, Alexandra Dulgheru. Aceasta a produs una dintre marile suprize ale turneului, depăşind-o tot în două seturi, 6-4, 6-3, pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numărul 8. Simona Halep la Roma: confruntarea Halep – Dulgheru e programată în cursul zilei de vinery la Foro Italico, ora nefiind încă stabilită de organizatori.

Simona Halep la Roma: Serena Williams a părăsit turneul

Pentru Simona Halep, traseul spre câştigarea titlului la Roma a fost uşurat de faptul că lidera mondială Serena Williams n-a mai intrat astăzi pe teren pentru întâlnirea cu o altă americancă, Cristina McHale. O eventuală întâlnire între Simona şi Serena era aşteptată în finala de duminică. Simona Halep la Roma: dacă va trece mâine de Dulgheru, tenismena noastră va da în semifinale peste Carla Suarez Navarro sau peste învingătoarea duelului Kvitova – Jankovic.

Simona Halep la Roma: azi joacă şi la dublu

Programul Simonei Halep la Roma este unul extrem de aglomerat. Astfel, în cursul zilei de astăzi, românca a fost programată să joace două meciuri. După victoria contra lui Venus Williams, Halep va reveni pe teren pentru o întâlnire de dublu. Simona Halep la Roma: în pereche cu italianca Schiavone, constănţeanca se va bate pentru un loc în sferturi cu un cuplu din Rusia, Pavliucenkova – Kudriavţeva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net