Simona Halep, întâlnire-surpriză înainte de Turneul Campioanelor!

Ultima actualizare:

    Simona Halep şi artistul favorit, Smileyfoto: PRO TV
Simona Halep şi artistul favorit, Smileyfoto: PRO TV

Miercuri dimineață (7 octombrie), antrenorul de la Vocea României, Smiley (32 de ani), i-a făcut o surpriză Simonei Halep (24 de ani) și a mers la unul dintre antrenamentele ei, pentru a o provoca la un meci de tenis.

„Sunt un mare fan al Simonei și trebuie să recunosc că am fost foarte emoționat să o întâlnesc tocmai la ea acasă, pe terenul de tenis. Cunoscând-o personal, nu pot să spun decât că o apreciez și mai mult ca înainte. Dincolo de faptul că este o supersportivă, lucru pe care îl demonstrează în fiecare meci, este și un om extraordinar de frumos și de modest. A fost o onoare pentru mine să schimb câteva mingi cu numărul 2 mondial WTA și îi mulțumesc pentru asta”, a spus Smiley, pe numele real Andrei Tiberiu Maria.

Smiley i-a făcut o vizită pe terenul pe tenis

Simona nu se aștepta la această vizită surpriză și a fost bucuroasă să-l întâlnească pe artist, mai ales că este unul dintre preferații ei. Ea a adus pe teren două rachete de tenis, l-a învățat pe Smiley câteva scheme de joc și l-a surprins cu o minge în stilul unui meci de la un turneu de grand slam.

Cei doi au discutat despre tenis, muzică și „Vocea României”. În momentul de față, Simona se pregătește intens pentru Turneul Campioanelor de la Singapore, care va avea loc în numai două săptămâni, dar după aceea ea i-a mărturisit lui Smiley că i-ar plăcea să ajungă la unul dintre concertele lui și, de ce nu, și la „Vocea României”.

A fost o întâlnire plină de emoție și voie bună, în care una dintre cele mai bune sportive din lume l-a cunoscut pe unul dintre cei mai iubiți artiști ai noii generații. Smiley a cântat melodia „Acasă” pentru Simona, schimbând versurile cu numele ei și a fost plăcut surprins că tenismena cunoștea toate versurile melodiei.

Românii îl pot urmări pe Smiley în fiecare vineri, de la 20.30, la „Vocea României”, iar pe Simona începând cu 26 octombrie la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net