Simona Halep întâlneşte o anonimă

Ultima actualizare:

    Cea mai bună performanţă a Simonei Halep la US Open a fost calificarea în optimile de finală în urmă cu doi aniFoto: AP
Cea mai bună performanţă a Simonei Halep la US Open a fost calificarea în optimile de finală în urmă cu doi aniFoto: AP

Simona Halep pare a fi avantajată la această ediţie a US Open nu doar de forma excepţională, dar şi de rezultatele adversarelor. Ea va juca sâmbătă (5 septembrie) împotriva numărului 154 mondial!

Calificată, joi (3 septembrie), în turul al treilea al US Open, după ce a învins-o cu scorul de 6-3, 6-4, de ucraineanca Katerina Bondarenko (104 mondial), Simona Halep pare a avea, la prima vedere, o misiune mult mai uşoară în faza următoare. Acolo unde, sâmbătă (5 septembrie), după ora 18.00, în direct la Eurosport (ora exactă a fost anunţată după închiderea ediţiei), românca o va întâlni pe americanca Shelby Rogers. Situată pe locul 154 în lume, aceasta a intrat pe tabloul principal după ce a jucat în calificări şi se află la cea mai bună performanţă din carieră. Va fi primul meci direct dintre cele două jucătoare. 

Evident, optimismul Simonei e crescut, mai ales că simte – şi se şi vede – că şi-a îmbunătăţit mult serviciul. Ea a şi explicat cum a ajuns la această performanţă. „Am lucrat foarte mult cu antrenorul meu Darren la acest aspect, ştiu că nu sunt foarte constantă în serviciu, dar am început să progresez şi să-l dau mult mai bine. O să lucrez în continuare şi sper să-l fac mult mai puternic”, a spus Simona. 

În cazul unei victorii, Simona va juca în optimile de finală contra învingătoarei din meciul dintre nemţoaica Sabine Lisicki, cap de serie 24, şi cehoaica Barbora Strykova.

Prima victorie la dublu mixt

Horia şi Simona s-au simţit perfect în teren
Horia şi Simona s-au simţit perfect în teren

La câteva ore după victoria din meciul de simplu, Simona Halep a intrat din nou în teren, pentru primul său meci de dublu mixt din carieră. Alături de Horia Tecău, Simona s-a impus cu scorul de 6-1, 6-2 în faţa spaniolilor David Marrero/Arantxa Parra Santonja, la capătul unui meci jucat cu zâmbetul pe buze de sportiva noastră. “I-am spus lui Horia că sunt nervoasă pentru că nu ştiu la ce să mă aştept. El a zis: «doar simte-te bine şi bucură-te de joc». De asta zâmbeam cu el mereu. Şi mi-a spus unde să stau în teren”, a spus ea.

Momente inedite la turneul american

Era să le cadă drona în cap! Un incident unic în istoria turneelor de tenis s-a petrecut în meciul disputat vineri noapte, la US Open, între Monica Niculescu şi italianca Flavia Pennetta. Prăbuşirea dronei a avut loc în timpul setului secund. „A fost un pic înfricoşător, trebuie să spun. Ţinând cont ce se întâmplă în lume... M-am gândit, «ok, s-a terminat». Cu toate măsurile astea de securitate şi apoi vine de sus”, a spus Pennetta, la finalul partidei, care nu a ştiut că este vorba despre o dronă, pentru că nimeni, arbitrul sau vreun oficial, nu a informat-o pe teren. Poliţia din New York a arestat un suspect. Din păcate, Monica Niculescu a fost eliminată, Pennetta impunându-se cu 6-1, 6-4.

Poliţiştii au izolat perimetrul după căderea dronei
Poliţiştii au izolat perimetrul după căderea dronei

A leşinat din cauza căldurii! Scene de un dramatism deosebit s-au petrecut în timpul unui meci din turul secund al concursului de la US Open. Americanul Jack Sock, cap de serie 28, s-a prăbuşit în timpul setului al patrulea al meciului cu belgianul Bemelmans. Acesta a fost scos pe braţe de echipa medicală, fiind nevoit să abandoneze, deşi conducea cu 2-1 la seturi. Medicii au constatat că a leşinat din cauza căldurii, la nivelul solului înregistrându-se 40 de grade.

Jack Sock a părăsit terenul ajutat de oamenii de ordine
Jack Sock a părăsit terenul ajutat de oamenii de ordine

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net