Simona Halep începe aventura la Roma

Ultima actualizare:

    După ce la începutul săptămânii  a fost eliminată prematur de la  turneul de la Madrid, Simona  Halep are gânduri mari pentru  concursul de la Roma
După ce la începutul săptămânii a fost eliminată prematur de la turneul de la Madrid, Simona Halep are gânduri mari pentru concursul de la Roma

Simona Halep a venit la Roma datoare vândută faţă de fani şi faţă de ea însăşi, după ce la Madrid a dezamăgit prin eliminarea din primul tur. Românca nu mai pare însă dispusă să repete gafa de la turneul spaniol.

La Foro Italico, a doua jucătoare a lumii se antrenează intens deja de două zile, iar “macaronarii” sunt cu ochii pe ea ca pe bijuterie. I-au pus şi bodyguard, care stă pe margine tot timpul sesiunii de pregătire pentru ca nu cumva obsedatul de danez, care a ameninţat-o de curând, să-şi facă apariţia. 

Între timp, Simona Halep, care va accede direct în turul secund al competiţiei, şi-a aflat posibila adversară din meciul care va avea loc probabil marţi. Aceasta se va alege după duelul americancelor, Varvara Lepchenko – Alyson Riske, două jucătoare din afara top 30.

Din păcate, românca are parte de critici dure la Roma înainte ca turneul să înceapă efectiv. Presa din peninsulă îi reproşează Simonei Halep că după antrenamente nu stă niciodată să dea autografe copiilor veniţi în tribune special pentru ea. Italienii spun că este un comportament nedemn de un număr doi mondial, dar o şi scuză puţin pe româncă, punând totul pe o concentrare prea mare a acesteia.

Altfel, tenismena originară din Constanţa speră să depăşească la Roma performanţa de anul trecut, când s-a retras în turul trei, din cauza unei accidentări.

Dulgheru a făcut 11 ore cu trenul

19 sport caseta dulgheru jpeg

Pe tabloul principal la Roma mai este şi Irina Begu, care va întâlni în primul tur o jucătoare din calificări, dar mai speră să ajungă acolo şi Alexandra Dulgheru. Incendiul de pe aeroportul Fiumincino i-a dat însă peste cap programul acesteia, care a fost nevoită să facă un ocol de  câteva sute de kilometri, până la Milano, schimbând între timp mai multe mijloace de transport. În final, Dulgheru a ajuns în capitala Italiei cu trenul, după 11 ore epuizante petrecute pe drum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net