Simona Halep i-a transmis un mesaj Flaviei Pennetta, câştigătoare la US Open!

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a notat, pe contul său de Twitter, că se bucură mult pentru succesul obţinut de Flavia Pennetta la US Open şi a menţionat că italianca merită să fie câştigătoarea acestui turneu.

"Mă bucur mult pentru tine, Flavia Pennetta. Meriţi să fii campioană la US Open, ai jucat extraordinar în aceste două săptămâni", a notat Halep, car a fost învinsă la US Open de Pennetta în semifinale.

Jucătoarea italiană Flavia Pennetta, locul 26 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (4), 6-2, pe compatrioata sa Roberta Vinci, numărul 43 mondial, şi a câştigat US Open, cea mai importantă performanţă a carierei sale.

La US Open 2015, Roberta Vinci şi Flavia Pennetta au produs surpriza anului în tenisul feminin, învingându-le în semifinale pe sportivele clasate cel mai bine în ierarhia WTA, Serena Williams, locul 1, respectiv Simona Halep, locul 2. Printre adversarele Flaviei Pennetta la ediţia din acest an a US Open s-a numărat şi Monica Niculescu, pe care italianca a învins-o în turul doi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net