Simona Halep: "E greu să ai prietene bune"

Ultima actualizare:

    Simona Halep joacă azi în sfeturile de finală
Simona Halep joacă azi în sfeturile de finală

Simona Halep a declarat în cadrul emisiunii WTA Live Acces Hour, la Cincinnati, că este destul de greu să aibă prietene în circuitul WTA, dar are o prietenă foarte bună în România, cu care vorbeşte zilnic.

"În circuit e destul de greu să ai prietene bune, dar acasă am o prietenă cu care vorbesc în fiecare zi. Vorbesc şi cu româncele din circuit, dar echipa mea este cel mai bun prieten", a spus Halep întrebată cu cine se înţelege mai bine dintre jucătoarele din cadrul circuitului.

 "Sunt foarte fericită să fiu pe locul doi în clasament. Este o zi mare pentru mine, dar vreau să rămân concentrată pe turneu, pentru că am meci în turul doi. Serena încă joacă, aşa că va fi greu să ajung numărul 1. Vreau să mă bucur de acest moment, pentru că sunt locul doi şi vreau să văd cât de mult pot sta pe această poziţie", a mai spus românca

...despre antrenamente: "Fac multe exerciţii, dar cel mai mult lucrez la spate, pentru că am avut ceva probleme în trecut, iar acum am grijă de el în fiecare zi. Pentru încălzire, mai întâi alerg, apoi îmi încălesc corpul, iar cu 30 de minute înainte de meci mă antrenez pe teren, unde exersez servele şi loviturile de rever, pentru că tot timpul termin punctele aşa".

...despre fani: "Este foarte frumos să vezi că oamenii te urmăresc tot timpul. Am vrut să petrec ceva timp cu ei, pentru că e plăcut să vezi că oamenii te iubesc, iar în curând vreau să îmi deschid un cont şi pe Twitter. Pentru început vreau să mă bucur de Facebook".

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va debuta, în turul 2, la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati, cu premii în valoare totală de 2,5 milioane de dolari.

Halep, aflată la prima săptămână în poziţia de numărul 2 mondial, revine în competiţie după o lună de pauză şi va juca, pe terenul central, în ultimul meci al zilei, de la ora locală 20.30 (miercuri, ora 03.30, la Bucureşti), împotriva sportivei belgiene Kirsten Flipkens, locul 54 WTA.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net