Simona Halep bate tot la Birmingham. Efectul iubitului

Ultima actualizare:

    Simona Halep este favorită la BirminghamFoto: Getty
Simona Halep este favorită la BirminghamFoto: Getty

Simona Halep continuă seria victoriilor de la Birmingham şi este dată favorită pentru câştigarea turneului. Tenismena a jucat perfect pe o suprafaţă deloc prietenoasă ei, iarba. Se pare însă că relaţia cu iubitul ei, despre care Click! a scris în exclusivitate, îi dă putere jucătoarei şi împlinirea pe plan personal are efecte pozitive şi la nivel profesional.

Toată lumea se temea de evoluţia ei pe iarbă, o suprafaţă dificilă pentru români în general, dar Simona Halep a avut rezultate impresionante şi este favorită în cursa pentru câştigarea trofeului de la Birmingham. Joi (18 iunie), românca s-a calificat în sferturile de finală atât la simplu, cât şi la dublu. Simona Halep a bătut-o la simplu pe veterana Klara Koukalova, clasată pe locul 92 WTA, care nu a avut practic nici o şansă. În plus, sportiva a reuşit să îşi atingă scopul de a se acomoda perfect pe suprafaţa de joc şi a bătut-o pe jucătoarea cehă în doar 52 de minute.

Se pare că Simona Halep are un nou avânt acum că se iubeşte cu un tânăr din Bucureşti, Marian. Relaţia lor a început acum câteva luni, dar cei doi se cunosc de mai mult timp. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi într-o seară când au petrecut clipe tandre în maşina Simonei. Deşi cei doi au încercat să se ascundă şi au ţinut relaţia secretă, adevărul a ieşit la iveală. 

Vedeţi aici o galerie foto cu Simona Halep şi iubitul ei, surprinşi în momente tandre

Simona Halep joacă vineri în sferturile de finală la Birgmingham

Simona Halep se va întâlni cu franţuzoaica Kristina Mladenovic vineri (19 iunie) pe iarba de la Birmingham, în sferturile de finală de la simplu. Partida e ceva mai grea, pentru că jucătoarea din Franţa a reuşit şi ea o performanţă impresionantă în cadrul acestui turneu de tenis: a bătut-o pe Eugenie Bouchard, cea care i-a dat bătăi de cap Simonei în trecut, dar şi pe Barbora Strycova, care a ieşit pe locul doi la Birmingham anul trecut. 

„M-am simţit foarte bine aici, a fost un meci bun pentru mine. Îmi place suprafaţa şi vreau să mă bucur de meciurile următoare, să joc cu mai mare plăcere şi cu mai puţină încrâncenare”, a declarat Simona Halep, semn că e decisă să nu o lase pe Mladenovic, clasată pe locul 43 WTA, să îi ia şanse de a câştiga trofeul.

Cea care va ieşi învingătoare o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Carla Suarez Navaroo şi Angelique Kerber, programat tot vineri. 

Simona Halep joacă şi la dublu

Simona Halep a luat o decizie surprinzătoare la Birmingham: participă şi la dublu. După ce a câştigat meciul cu Koukalova, Simona le-a bătut, alături de britanica Heather Watson, spanioloaicele specialiste ale acestei probe, Anabel Medina Garrigues şi Arantxa Parra-Santonja. Ea şi Watson se vor întâlni vineri, la ora 18.00, cu Yung-Jan Chan şi Jie Zheng (Taiwan/China), care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-2, de cuplul Casey Dellacqua/Sania Mirza (Australia/India), cap de serie numărul unu.

Oricare ar fi rezultatul celor două meciuri de vineri, Simona Halep şi-a asigurat deja 18.500 de dolari şi 100 de puncte WTA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net