Simona Halep bate şi la dublu! Prima victorie după 21 de luni

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Jucătoarele Simona Halep şi Raluca Olaru s-au calificat în optimile de finală ale turneului de la Beijing, după ce au învins cuplul Oksana Kalaşnikova/Klara Koukalova (Georgia/Cehia), pentru ocupanta locului 2 WTA de simplu aceasta fiind prima victorie în proba de dublu după aproape 21 de luni.

În 2013, Simona Halep a jucat opt meciuri de dublu, câştigând unul, în ianuarie, împotriva perechii Liga Dekmeijere/Megan Moulton-Levy (Letonia/SUA), în turul I al turneului de la Hobart, când sportiva din Constanţa a făcut echipă cu Irina-Camelia Begu. În faza următoare, româncele au fost învinse de Timea Babos/Mandy Minella (Ungaria/Luxemburg).

Din cele opt meciuri disputate anul trecut, Simona Halep a făcut pereche cu olandeza Arantxa Rus, de trei ori, la Auckland, la Australian Open şi la French Open, cu Begu, numai la Hobart, cu americanca Anna Tatishvili, la Wimbledon, cu italianca Maria Elena Camerin, la Doha, şi cu Alexandra Cadanţu, la US Open.

Odată cu ascensiune în ierahia WTA de simplu, Halep a renunţat treptat la proba de dublu, astfel că în 2014, anterior turneului de la Beijing, ea nu a mai jucat decât două partide, ambele pierdute şi ambele disputate la începutul anului: la Australian Open, cu Alexandra Cadanţu alături, şi la Sydney, tot cu Olaru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net