Simona Halep, «antrenament» de o oră şi un minut

Ultima actualizare:

    Halep vrea să câştige turneul de la Roma, pentru a avea un moral bun la Openul FranţeiFoto: AFP
Halep vrea să câştige turneul de la Roma, pentru a avea un moral bun la Openul FranţeiFoto: AFP

Simona Halep a lăsat în urmă eşecul dureros de la Madrid şi a luat-o de la capăt în capitala Italiei. Românca a avut un debut perfect, meciul de ieri cu Riske fiind un simplu antrenament.

Tenismena noastră n-a mai repetat greşelile de săptămâna trecută. La Madrid, Halep a tratat prea uşor primul tur, cu Alize Cornet, plătind cu eliminarea din competiţie. La Roma, ultimul mare turneu înainte de Roland Garros, Simona s-a dezlănţuit încă din start. Calificată direct în turul secund, a doua jucătoare a lumii a dat peste o americancă din noul val, Alison Riske, locul 45 mondial. Partida n-a avut istoric, Simona Halep cedând doar trei ghemuri pentru o victorie lejeră, 6-3, 6-0. Exceptând încălzirea, românca a stat pe teren o oră şi un minut, întâlnirea cu Riske dovedindu-se un antrenament util în vederea fazelor avansate ale turneului. Cuvintele pe care Riske i le-a transmis antrenorului său într-una dintre pauze spun totul despre desfăşurarea meciului. „Loveşte prea puternic şi nu mă simt bine”, s-a plâns americanca. Într-adevăr, Halep a avut un procentaj uriaş cu primul serviciu, câştigând 86 la sută dintre mingi. Simona Halep nu va avea mult timp de odihnă la Roma, astăzi urmând să joace în optimile de finală. La închiderea ediţiei, adversara sportivei noastre urma să se aleagă dintre o altă americancă, Venus Williams, şi ucraineanca Elina Svitolina.

Dulgheru, în optimi

Alexandra Dulgheru merge mai departe la Roma, după ce a revenit spectaculos în meciul cu Lucie Safarova. Românca a pierdut primul set 1-6, dar apoi s-a impus 6-4, 7-6, în tie-break și o va întâlni azi pe rusoaica Makarova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net