Simona Halep – Alexandra Dulgheru: execuţie în direct!

Ultima actualizare:

    Simona Halep - Alexandra Dulgheru: meci fără istoricFoto: AFP
Simona Halep - Alexandra Dulgheru: meci fără istoricFoto: AFP

Pentru noi, meciul Simona Halep – Alexandra Dulgheru a fost capul de afiş al zilei la turneul de tenis de la Roma, ultima mare competiţie înainte de Roland Garros. Partida din sferturile de finală n-a durat însă decât 56 de minute, încheindu-se cu o victorie categorică a Simonei.

Aşteptată cu sufletul la gură, întâlnirea Simona Halep – Alexandra Dulgheru a curs într-o singură direcţie. După un parcurs excelent la turneul de la Roma, unde a fost nevoită să pornească din calificări, Alexandra a resimţit oboseala ultimelor meciuri şi s-a predat fără drept de apel în faţa jucătoarei clasate pe locul doi în lume.

Simona Halep – Alexandra Dulgheru a fost 6-1, 6-0

Cele două jucătoare s-au aflat la egalitate o singură dată, la scorul de 1-1 în primul set. A fost momentul în care Halep a luat meciul pe cont propriu. Cu o serie incredibilă de 11 ghemuri consecutive, Simona şi-a distrus adversara, tabela arătând la final un usturător 6-1, 6-0. Meciul  Simona Halep – Alexandra Dulgheru a durat mai puţin de o oră, mai exact 56 de minute şi nouă secunde.

Simona Halep – Alexandra Dulgheru, antrenament pentru semifinale

Partida Simona Halep – Alexandra Dulgheru s-a terminat rapid, lucru care o va ajuta pe Simona din punct de vedere fizic în vederea meciului de mâine din semifinale. Halep îşi va cunoaşte adversara puţin mai târziu, din meciul Petra Kvitova (Cehia) -  Carla Suarez Navarro (Spania). Cel mai probabil, Simona Halep va juca în semifinale sâmbătă, de la ora 13.00, confirmarea oficială urmând să vină în cursul serii.

Pe cealaltă parte de tablou, Maria Şarapova şi Victoria Azarenka se vor întâlni în această seară într-un meci extrem de aşteptat la Foro Italico. Dacă Şarapova va pierde, atunci Simona Halep va fi sigură de locul doi mondial înainte de startul turneului de Mare Şlem de la Roland Garros. Miza locului doi e uriaşă, ocupanta acestuia la finalul turneului de la Roma urmând să fie desemnată cap de serie numărul 2 la competiţia pariziană. Implicit, o întâlnire cu lidera mondială Serena Williams nu va fi posibilă decât în finală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net