Simona Halep: "Ador pizza şi îngheţata"

Ultima actualizare:

    Simona Halep începe anul competiţional în Australia
Simona Halep începe anul competiţional în Australia

Simona Halep a avut un an oscilant în circuitul WTA, nereuşind să câştige încă un turneu de mare şlem, dar menţinându-se totuşi a doua jucătoare din tenisul mondial. Românca, în vârstă de 24 de ani, trăieşte însă şi în afara sportului şi recunoaşte că păcătuieşte puţin la dietă.

Constănţeanca a răspuns deschis unui set de 10 întrebări adresate de Eurosport România şi izvorâte din curiozităţile fanilor în ceea ce o priveşte. Iar cele mai uimitoare au fost cu privire la modul în care se hrăneşte şi care nu te-ar duce cu gândul că e vorba despre o profesionistă.

„Nu am o dietă. Mănânc tot ce îmi place, dar lejer, de câteva ori pe zi, în funcţie de ora meciului. Ador pastele, pizza, ciocolata şi îngheţata. Nu am superstiţii, poate unele obiceiuri care se repetă. În ziua meciului nu vorbesc prea mult, ca să rămân concentrată la meci, iar pregătirea conţine: încălzire, antrenament de o oră, streching şi meniu lejer”, a afirmat Halep.

Este locul doi în clasamentul mondial

Aceasta a făcut referire şi la cele mai grele momente trăite de ea până acum în tenisul feminin, dar şi despre planurile de viitor. „Momentele cele mai dificile sunt cauzate de accidentări sau înfrângeri dureroase în turneele importante. Îmi doresc să progresez în toate aspectele jocului meu. Să mă menţin în primele trei din lume, iar câştigarea unui turneu de Grand Slam ar fi un vis împlinit. Nu disper însă. Pennetta a câştigat US Open-ul la 32 ani!”, a declarat Simona, care sperăm totuşi să nu ne facă să aşteptăm chiar atât de mult până la o mare victorie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net