«Şi noi luam autografe când eram copii»

Ultima actualizare:
50 de copii au participat la acţiune
50 de copii au participat la acţiune

Horia Tecău şi Irina Begu au jucat ieri tenis cu copiii la tradiţionalul Kid’s Day, la BRD Năstase Ţiriac Trophy. Ei au avut ca parteneri de antrenament aproximativ 50 de copii şi s-au întors pentru o oră în timp. Atunci când şi ei erau mici şi visau la ziua în care se vor întâlni cu staruri ale tenisului mondial.

 „E important pentru copii, şi noi am fost de vârsta lor şi ne bucuram dacă aveam ocazia să jucăm cu profesionişti. De când eram copil, veneam la turneul ăsta, luam autografe şi făceam poze cu toţi jucătorii pe care îi prindeam. Este important şi pentru noi să ne relaxăm puţin, să uităm de antrenamentele serioase. Mă bucur că a crescut popularitatea tenisului în România, datorită rezultatelor noastre. Sper să continue acest trend şi să vină cât mai mulţi copii la tenis”, a spus Tecău, ocupant al locul 11 în clasamentul ATP de dublu. Accidentat la mâna dreaptă – are o tendinită – motiv pentru care s-a şi retras din turneu, Horia spune că totul merge bine.

„Recuperarea merge mult mai bine, sunt îmbunătăţiri, dar nu vreau să joc mai devreme, nu vreau să risc şi s-o iau de la capăt. Mai stau câteva zile, fac multă fizioterapie, iar de luni sau marţi, voi începe să mă antrenez uşor”, a explicat el.


    50 de copii au participat la acţiune
50 de copii au participat la acţiune

La rândul ei, Irina Begu (33 WTA) şi-a liniştit fanii, spunând că accidentarea la picior e rezolvată, astfel că va putea juca la turneul WTA de la Praga. „Mie imi place zgura, mereu trecerea este mai uşoră. Sper să mă acomodez cât mai repede şi săptămâna viitoare să joc la Praga, iar apoi urmează Madrid şi Roma. Începutul de sezon a fost foarte bun, ţinând cont că şi la Fed Cup am avut rezultate foarte bune. Sper să joc în continuare la fel de bine. Sunt sută la sută aptă de joc, plec duminică la Praga, unde sper să mă bucur de tenis, să fiu cât mai liniştită şi să mă pregătesc de sezonul de zgură”, a declarat Begu. Ea a adăugat că oricând va răspunde cu plăcere invitaţiilor de a juca tenis cu copiii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net