Sexy-voleibalistele ne fac fericiţi!

Ultima actualizare:

    Giulia Pincerato, una dintre cele mai frumoase voleibaliste de la CSM
Giulia Pincerato, una dintre cele mai frumoase voleibaliste de la CSM

Echipa de volei feminin a celor de la CSM Bucureşti a câştigat miercuri prima manşă a finalei Cupei Challenge, jucată împotriva turcoaicelor de la Trabzon la mall-ul Sun Plaza, din Berceni. Duminică, 3 aprilie, de la ora 15.00, în direct la DigiSport, are loc returul, iar sexy-voleibalistele noastre au şansa să scrie istorie.

După 3-1 în capitala României, “tigroaicele” mai au nevoie de doar două seturi câştigate în returul care se va juca duminică, de la ora 15:00, la Trabzon, pentru a-şi adjudeca trofeul suprem. Ar fi primul din istorie al voleiului feminin românesc la nivel continental, iar fetele noastre merită deja toate aprecierile. Totuşi, pe lângă faptul că sunt sportive foarte valoroase, acestea sunt şi nişte frumuseţi răpitoare.

Dacă voleiul în general atrage astfel de fete, cele de la CSM pot fi oricând campioane şi într-o ligă europeană sexy. În frunte cu centrul din Croaţia de 1,91 metri înălţime, Tamara Susici, şi încheind cu ridicătorul italian, Giulia Pincerato, toate atrag privirile fanilor şi joacă aproape fiecare meci cu o audienţă masculină comparabilă cu cea de la fotbal. Nu doar străinele fac însă furori la fileu, ci şi câteva puştoaice românce de foarte mare talent.

Extrema Diana Cărbuneanu are doar 21 de ani şi şansa la un trofeu nesperat la această vârstă. Mihaela Ozun, cea mai scundă dintre toate, 1,66 metri, pentru că joacă pe postul de libero, e foarte apreciată atât pentru joc, cât şi pentru prezenţa ei, la fel ca şi Adina Maria Roşca, mezina lotului la cei 20 de ani ai săi. CSM Bucureşti are însă şi câteva familiste convinse, cum sunt Jole Ruzzini şi Maria Karakasheva, care au şi câte un copil, dar şi Denisa Roxana Bacşiş, proaspăt căsătorită. 

Promit o «nebunie» dacă iau trofeul

CSM București este la doar două seturi de obținerea unei performanțe istorice în voleiul românesc: ar putea deveni prima formație feminină care cucerește o cupă europeană de volei! Învingătoare cu 3-1 în tur, româncele promit că dacă se întorc cu trofeul vor face o ”nebunie”. Roxana Bacșiș a dezvăluit și ce ar putea face fetele dacă vor câştiga competiția: toate se vor vopsi cu aceleași culori pe cap: ”Să venim noi cu trofeul și poate vom face o nebunie. Pobabil că ne vom vopsi cumva în cap”, a spus, pe jumătate în glumă, pe jumătate serios, Roxana. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net