Senzaţie în Fed Cup: Mitu a bătut-o pe Bouchard şi a izbucnit în plâns VIDEO

Ultima actualizare:

    Andreea Mitu
Andreea Mitu

Andreea Mitu a înlocuit-o pe Irina Begu în partida cu Eugenie Bouchard din cadrul întâlnirii dintre echipele României şi Canadei, din barajul pentru promovarea/menţinerea în Grupa Mondială a Cupei Federaţiei. Deşi canadianca era mare favorită, Mitu a făcut un meci senzaţional, câştigând cu 2-1 la seturi.

Mitu, în vârstă de 23 de ani şi locul 104 WTA, a pierdut primul set cu 6-4, dar le-a câştigat pe următoarele cu 6-4, 6-1. După ultima minge, tenismena noastră nu şi-a pututu stăpâni emoţiile, izbucnind în lacrimi.

Scorul întâlnirii Canada - România este 1-2, iare fetele noastre mai au nevoie de o singură victorie pentru a obţine calificarea.

În partida a patra se vor confrunta Alexandra Dulgheru şi Francoise Abanda, iar în meciul de dublu se vor întâlni perechile Andreea Mitu/Raluca Olaru şi Gabriela Dabrowski/Sharon Fichman.

După meciurile de sâmbătă, cele două echipe se află la egalitate, scor 1-1. Francoise Abanda a învins-o pe Irina Begu, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-4, iar Alexandra Dulgheru a trecut de Eugenie Bouchard, cu scorul de 6-4, 6-4.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net