Scandal cu cazarea la Rio!

Ultima actualizare:

    În fotografiile făcute la  inaugurarea oficială,  satul olimpic arăta foarte  bine, dar se pare că în  blocuri nu e totul finisat
În fotografiile făcute la inaugurarea oficială, satul olimpic arăta foarte bine, dar se pare că în blocuri nu e totul finisat

Cu mai puţin de două săptămâni înainte de startul Olimpiadei, s-a iscat un imens scandal legat de mizeria în care sunt nevoiţi să locuiască sportivii, de suferit având inclusiv delegaţia României.

Brazilienii au investit peste un miliard de euro în cele 31 de clădiri noi care alcătuiesc Satul Olimpic la Rio, dar condiţiile lasă de dorit, spun sportivii. Nemulţumirile oaspeţilor din întreaga lume sunt atât de mari încât australienii au refuzat să se cazeze în camerele pregătite de sud-americani, preferând deocamdată hotelurile din oraş. „Cangurii” s-au plâns de toalete înfundate, cabluri electrice care ies din pereţi, scurgeri de apă şi miros de gaze, calificând acest tablou ca “unul în care nu se poate locui”. Alte delegaţii, cum ar fi cele ale Italiei şi Olandei, şi-au angajat propriile echipe de electricieni, instalatori şi zugravi care să rezolve cât mai repede aceste probleme. Italienii se află în aceeaşi clădire cu românii, astfel că sportivii noştri au şi ei de suferit din plin. Deocamdată, în „ghena” de la Rio a ajuns doar primul grup de tricolori, în frunte cu Ana-Maria Brânză şi colegele sale din naţionala feminină de spadă. Jocurile Olimpice vor debuta la finalul săptămânii viitoare, în noaptea de vineri spre sâmbătă fiind programată ceremonia de deschidere.

Ar putea locui la bordel

De scandalul declanşat în satul olimpic pot profita bordelurile din Rio de Janeiro. Încă mai sunt circa 5.000 de camere disponibile în „Love Hotel”-uri, numai că singura problemă e că acestea se închiriază cu ora. Patronii spun însă că aceste camere, amenajate cu tematici sado-maso sau scaune erotice, costă mult mai puţin decât la hotelurile care mai au camere disponibile. La aceste „hoteluri”, o zi de cazare poate costa până la 600 de euro, în funcţie de „facilităţile” dorite.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net