S-a plimbat la patru echipe în 24 de ore

Ultima actualizare:

    Luke Ridnour joacă  de 12 ani în NBA
Luke Ridnour joacă de 12 ani în NBA

Este perioada transferurilor în NBA, cel mai puternic campionat de baschet din lume. Unul dintre protagonişti e cu siguranţă Luke Ridnour, care s-a plimbat la patru echipe pe parcursul a 24 de ore.

În fiecare vară, „Draft”-ul din NBA este un eveniment special pentru americani, aceasta fiind perioada în care se fac zeci de transferuri între cele 30 de echipe implicate. În multitudinea de tranzacţii din acest an, Luke Ridnour a fost subiectul a nu mai puţin de trei „afaceri” într-un interval de timp extrem de scurt. Astfel, miercuri dimineaţă, gruparea Orlando Magic l-a vândut pe Luke celor de la Memphis Grizzlies. Ridnour (34 de ani) n-a apucat să-şi facă prea multe planuri privind sezonul viitor în tricoul „urşilor” pentru că joi dimineaţă a fost redirecţionat. Mai exact, oficialii din Memphis s-au decis că nu mai au nevoie de Ridnour, trimiţându-l să evolueze la Charlotte Hornets în schimbul unui alt jucător. Câteva ore mai târziu, surpriză: Luke Ridnour a fost abandonat de Hornets şi trimis la Oklahoma City Thunder, tot ca monedă de schimb! Rămâne de văzut dacă cei din Oklahoma vor avea nevoie de Ridnour sau vor încerca la rândul lor să scape cumva de sărmanul Luke.

Tatăl lui e antrenor

În vârstă de 34 de ani, şi cu o înălţime care nu îl recomandă pentru postura de baschetbalist – doar 1,88 m -, Luke Ridnour a crescut într-o familie în care se respira baschet. Tatăl lui, Rob Ridnour, a fost antrenor de baschet la liceu şi la colegiu. Luke a debutat în NBA în 2003, la Seattle Supersonics. De atunci, a mai schimbat patru echipe, trecând pe la formaţiile Milwaukee Bucks, Minnesota Timberwolves, Charlotte Bobcats şi Orlando Magic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net