Rossi, pe motocicletă şi-n cârje!

Ultima actualizare:

    Rossi, în cursăfoto: EPA
Rossi, în cursăfoto: EPA

Italianul Valentino Rossi a fost al treilea cel mai rapid pilot în calificările Marelui Premiu al Aragonului, care au avut loc, sâmbătă, la Alcaniz, la trei săptămâni după ce a suferit o fractură de tibie şi peroneu. La cursa desfăşurată azi a terminat al cincilea.

"Sunt foarte fericit, deoarece nu ştiam la ce să mă aştept: să plec din prima linie e dificil, dar normal, deşi nu-mi închipuiam... M-am antrenat mult, dar am avut noroc pentru că starea piciorului se îmbunătăţeşte de la o zi la alta. Trebuie să le mulţumesc doctorului Pascarella, care a făcut o opraţie excelentă, şi celor care s-au ocupat de recuperarea mea. În şa stau bine, deşi nu am o poziţie foarte naturală. Acum sper să rezist fizic pe durata cursei", a declarat pilotul echipei Yamaha, potrivit Gazzetta dello Sport. Septuplul campion mondial la motociclism a fost operat, la 1 septembrie, după ce a suferit o fractură de tibie şi peroneu, în timpul unui antrenament enduro. El a ratat doar o cursă, cea de la Rimoni, din 10 septembrie.

Sâmbătă el a ocupat locul 3 în calificările MP al Aragonului, dar azi în timpul cursei ierarhia a fost alta.

Pilotul spaniol Marc Marquez a câştigat Marele Premiu al Aragonului la MotoGP, în timp ce la Moto3 s-a impus compatriotul său Joan Mir, iar la Moto2 a fost învingător italianul Franco Morbidelli.

Valentino Rossi a fost al cincilea la MotoGP.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net