Rei Lida, o atletă japoneză de maraton, s-a târât 300 de metri cu piciorul rupt pentru a pasa ştafeta

Ultima actualizare:

    Rei Lida, o atletă amatoare plină de voinţă, a mers în genunchi o bucată de circuit pentru a nu-şi lăsa baltă echipa la maratonul de la FukuokaFoto Click!
Rei Lida, o atletă amatoare plină de voinţă, a mers în genunchi o bucată de circuit pentru a nu-şi lăsa baltă echipa la maratonul de la FukuokaFoto Click!

Sportul scoate din oameni tot ce au aceştia mai bun, dar Rei Lida, o amatoare care alerga un maraton de plăcere în Japonia, a dus lucrurile la extrem alergând cu piciorul rupt pentru a nu fi descalificată.

Rei Lida poate deveni fără probleme o inspiraţie pentru un regizor de film. Japoneza în vârstă de 30 de ani a participat zilele trecute alături de echipa ei la un maraton de calificare la Fukuoka, dar nimic nu preconiza ce avea să se întâmple. Când s-a apropiat de finalul celor 7 kilometri ai ei şi trebuia să se pregătească de predarea ştafetei către o colegă s-a împiedicat, a căzut şi şi-a rupt piciorul. Disperată ca nu cumva echipa ei să fie descalificată din acest motiv, Rei s-a decis să meargă în genunchi şi chiar să se târască efectiv pe asfalt pe ultimii metri. A ajuns cu răni groaznice la locul de schimb, dar toată lumea a îmbrăţişat-o după ce şi-a atins scopul.

Sacrificiul lui Rei a fost degeaba. Antrenorul a retras echipa când a aflat de piciorul rupt

Din păcate, sacrificiul femeii a fost inutil. Oficialii maratonului au comunicat greşit cu managerul echipei lui Rei. Acesta s-a speriat şi şi-a retras echipa din cursă la aflarea veştii că una dintre alergătoarele lui şi-a rupt piciorul, neştiind că respectiva a pasat totuşi ştafeta şi totul e în regulă din acest punct de vedere. Rei a fost dusă la spital, dar povestea ei a făcut înconjurul lumii şi este acum un model de sacrificiu pentru niponi, recunoscuţi oricum drept nişte caractere imposibil de înfrânt.

Rei Lida a pornit ca din puşcă şi nu s-a împiedicat în aglomeraţia de la început, ci singură, când mai avea 300 de metri până la locul de schimbare  a ştafetei
Rei Lida a pornit ca din puşcă şi nu s-a împiedicat în aglomeraţia de la început, ci singură, când mai avea 300 de metri până la locul de schimbare a ştafetei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net