Presa americană: "Halep, o ameninţare pentru Serena Williams"

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Publicaţia americană Tennis Magazine i-a rezervat un spaţiu amplu Simonei Halep, românca fiind considerată o pretendentă serioasă la supremaţia Serenei Williams, actualul lider mondial în tenisul feminin.

"Halep este o jucătoare foarte muncitoare, modestă, o profesionistă în adevăratul sens al cuvântului. Concentrarea din teren şi loviturile perfect plasate au adus-o în vârful ierarhiilor. Pare o versiune feminină a lui Lleyton Hewitt de la începutul carierei, însă fără gesturile de celebrare duse la extrem. Simona şi-a câştigat respectul prin jocul exact şi modestia din teren", scriu americanii despre Simona Halep, locul 3 în lume în acest moment.

"Halep şi Bouchard sunt cele mai talentate jucătoare din tânăra generaţie. Ele pot să ajungă rapid în vârful clasamentului şi au arătat evoluţii foarte bune în această prima parte a anului. În condiţiile în care Serena îşi mai caută forma, ea ar putea să piardă primul loc în lume în dauna uneia dintre cele două. Maria Sharapova reprezintă şi ea o ameninţare importantă, mai ales că se află pe primul loc în clasamentul Race (alcătuit doar pe anul 2014 - n.r.)", au completat cei de la Tennis Magazine.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net