Premieră mondială: Recordmenii bazinului Phelps, Gross şi Spitz concurează unul împotriva celuilalt!

Ultima actualizare:

    Cursă între Phelps, Gross şi Spitz
Cursă între Phelps, Gross şi Spitz

Astăzi, fanii îl vor vedea pe cel mai medaliat sportiv olimpic al tuturor timpurilor, Michael Phelps, concurând împotriva a doi foști deținători de recorduri mondiale,în cel mai nou episod al serialului exclusiv Eurosport, "Cursa Legendelor".

Incredibilul material video sincronizează imaginile filmate din trei curse antologice în care au înotat legendarii Michael Phelps (SUA), Michael Gross (Germania) și Mark Spitz (SUA), în cursa de 100m Fluture, la Jocurile Olimpicede la Beijing (2008), Los Angeles (1984) respectiv Munchen(1972). Pentru prima dată, fanii vor putea face comparație între evoluțiile în bazin ale acestor sportivi olimpici de legendă.

Phelps va arăta imediat de ce este cel mai medaliat sportiv olimpic al tuturor timpurilor, lăsându-i în urmă pe cei doi foști deținători de recorduri mondiale încă din start. Phelps va încheia cursa stabilind un nou record olimpic în 50,58 secunde, cu Gross sosind la 2,5 secunde în urma sa, iar Spitz la 3,19 secunde – comparația este încă o dovadă că Phelps parcă a fost creat pentru mediul acvatic.

Acest nou episod va fi difuzat pe TV și pe platformele digitale și rețelele de socializare ale Eurosport, de luni 24 iulie.

Premiera "Cursei Legendelor" (Race of Legends) în bazinul de înot coincide cu startul transmisiunilor Eurosport ale probelor de înot de la Campionatele Mondiale de Natație FINA, din Budapesta, oferite telespectatorilor prin intermediul canalelor TV Eurosportși prin Eurosport Player, transmisiuni ce vor dezvălui fanilor, în direct, întreaga acțiune din bazinul de înot.

Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat:"’Mașina Timpului’ oferă fanilor oportunitatea de a vedea performanțe de referință realizate în trecut, într-o perspectivă cu totul nouă, dezvăluind evoluția sportului olimpic și al sportivilor olimpici în decursul anilor.

Pentru prima dată putem vedea în timp-real măiestria lui Phelps în apă - esteincredibi lcum reușește să se distanțeze în doar primi 25 de metri ai cursei! Acum, așteptăm să aflăm dacă la Campionatele Mondiale de Natație FINA va apărea la orizont următoarea legendă a înotului, care să-l depășească pe Phelps!”

Despre EurosportEurosport, destinația pentru sport nr. 1 din Europa, stârnește pasiunea fanilor pentru sport și îi conectează la cele mai importante evenimente sportive din lume. În calitate de nouă Gazdă a transmisiunilor Jocurilor Olimpice în Europa, Eurosport va oferi experiența supremă a Jocurilor Olimpice pentru mai mulți oameni, pe mai multe „ecrane” ca niciodată – apropiind fanii de eroii lor prin programele ce spun povestea acestora de-a lungul fiecărui an. În mod evident definite ca fiind Gazdele Ciclismului, ale Tenisului de Mare Șlem și ale Sporturilor de Iarnă, canalele Eurosport - Eurosport 1, Eurosport 2 și Eurosportnews - au în total 236 de milioane de abonați, în 94 de țări din Europa, zona Asia-Pacific, Africa și Orientul Mijlociu. Eurosport.com este website-ul de știri de sport nr.1 al Europei, cu o medie de 14,5 milioane de vizitatori unici pe lună. În plus, Eurosport Player, serviciul digital ce oferă acces nelimitat la cerere, este disponibil oricând și pe orice dispozitiv, în 52 de țări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net