Premieră absolută: avem un sfert de finală românesc la Australian Open!

Ultima actualizare:

    Florin Mergea si Dominic InglotFOTO: AP
Florin Mergea si Dominic InglotFOTO: AP

Pentru prima dată în istorie, doi români vor fi adversari în sferturile de finală la Australian Open! E vorba de prietenii din copilărie Florin Mergea și Horia Tecău, care - fiecare cu alt partener - au ajuns în sferturile probei de dublu de la Melbourne.

Azi, în optimile de finală ale probei de dublu de la Australian Open, Florin Mergea și britanicul Dominic Inglot au obținut cea mai importantă victorie a carierei de dublu: i-au învins pe liderii clasamentului mondial, frații Bryan! Mergea și Inglot, favoriți 14 ai turneului, i-au învins cu scorul de 7-6, 6-3 pe liderii clasamentului mondial, americanii Bob și Mike Bryan. Aceasta este prima victorie a lui Florin în fața americanilor, obținută de el chiar în ziua în care a împlinit 30 de ani!

Astfel, în sferturile de finală vom avea un duel românesc, căci adversarii lui Mergea și Inglot vor fi Horia Tecău și Jean Julien Rojer, favoriții 6 ai competiției. Aceștia au trecut, azi, cu scorul de 3-6, 7-5, 7-6 de perechea Eric Butorac/ Sam Groth, cap de serie numărul 12.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net