Ponor, Drăgulescu, Manea şi alte vedete la Gala Alexandrion dedicată sportului

Ultima actualizare:

    Premianții galei
Premianții galei

Fundaţia Alexandrion a organizat cea de a doua ediţie a Galei Trofeelor Alexandrion, un eveniment dedicat performanţei în sport.

În cadrul Galei, care a avut loc la hotel Radisson Blu, au fost oferite premii pentru 22 sportivi de renume internaţional, fiind unicul demers privat de acest gen din România. “Trofeele Alexandrion fac parte din strategia Fundaţiei de a sprijini excelenţa şi performanţa sportivă. Apoi reprezintă şi ocazia potrivită de a atrage atenţia asupra necesităţilor din acest domeniu atât de galonat. Alexandrion Grup a fost este şi va fi în continuare alături de campioni”, a declarat Nawaf Salameh, preşedinte şi fondator al Alexandrion Grup.

Sportivii premiaţi au fost:

Componentele bărcii 8+1 a României la canotaj, care au cucerit bronz la JO 2016; Au fost prezente la înmânarea premiului Roxana Cogianu şi Andreea Boghian, celelalte tricolore sunt plecate în pregătiri;

Daniela Dodean (tenis de masă) – Campioană Europeană la dublu mixt, bronz la dublu; Premiul a fost înmânat lui Beatrice Romanescu; Marian Drăgulescu (gimnastică) – două medalii de argint la CE;Alexandru Bologa (judo) – medalie de bronz la Jocurile Paralimpice de la Rio;Componentele echipei feminine de spadă, Simona Gherman, Simona Pop, Ana-Maria Popescu şi Loredana Dinu – aur la JO şi vicecampioană europeană;Perechea Horia Tecău/Florin Mergea (tenis) – vicecampioni JO; Cei doi nu au putut fi prezenţi la festivitate, premiile fiind ridicate de reprezentanţi ai lor; Cătălina Ponor (gimnastică) – două medalii de bronz la CE;Eliza Samara (tenis de masă) – bronz la simplu şi la dublu cu Daniela Dodean, obţinut la CE; La festivitate a fost prezentă mama sportivei;Albert Saritov (lupte) bronz JO 2016; Premiul a fost ridicat de secretarul general al FR Lupte, Alin Grigore, medaliatul olimpic fiind în recuperare după o intervenţie chirurgicală; Oana Manea (handbal CSM Bucureşti) – câştigătoare a Ligii Campionilor. În cadrul evenimentului prezentat de Radu Naum au cântat Carla Dream’s şi Antonia.De asemenea, Alexandrion Grup şi Fundaţia Alexandrion susţin acţiunile culturale, premiind anual personalităţi culturale consacrate sau aflate la început de carieră, prin cele două gale pe care le organizează – Gala Premiilor Constantin Brâncoveanu şi Gala Premiilor Matei Brâncoveanu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net