În plină pandemie, 6.200 de oameni au alergat la Semi-Maratonul de la Bath

Ultima actualizare:

    6.200 de alergători s-au aliniat la startul Semi-Maratonului de la BathFoto: EPA-EFE
6.200 de alergători s-au aliniat la startul Semi-Maratonului de la BathFoto: EPA-EFE

La startul cursei de 21 km de la Bath s-au aliniat circa 6.200 de persoane, potrivit BBC. Și aceasta deși și în Anglia au fost amânate sau chiar anulate numeroase competiții sportive din cauza pandemiei cu Covid-19.

Organizatorii Semi-Maratonului de la Bath au decis ca această întrecere să se desfășoare. Iar Andrew Taylor, directorul cursei din orașul aflat în apropiere de Bristol, a transmis un mesaj pe Facebook: ”Vreau să mulțumesc celor care ne-au ajutat în acest week-end. Voluntarilor, personalului nostru, echipelor medicale, comunitarilor, organizațiilor de binefacere, spectatorlor și comunității locale din Bath. Mai bine de 6.000 de persoane s-au prezentat, multe dintre ele pentru a strânge fonduri în scopuri de binefacere. Le mulțumesc tuturor! (...) Știm că nu tuturor le-a plăcut, însă noi am urmat sfaturile ce ni s-au dat și suntem fericiți că am reușit să organizăm acest eveniment”, a spus oficialul.   Hotărârea ca Semi-Maratonul de la Bath să se desfășoare este oarecum ciudată în condițiile în care vineri s-a anunțat că Maratonul de la Londra nu se va mai desfășura în 16 aprilie, ci a fost reprogramat în 4 octombrie. “Lumea se află într-o situaţie fără precedent din cauza pandemiei de Covid-19. Sănătatea publică este prioritatea tuturor”, a precizat Hugh Brasher, directorul competiţiei. De asemenea, au fost amânate și alte curse de maraton precum cele de la Boston, Roma, Paris, Barcelona şi Rotterdam.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net