Peste 2.500 de persoane au alergat în Parcul Izvor în scop umanitar

Ultima actualizare:

    Crosul Casiopeea este o acţiune umanitară
Crosul Casiopeea este o acţiune umanitară

Cea de-a 6-a ediţie a Marşului şi Crosului Casiopeea, o competiţie umanitară consacrată a cărei taxă de înscriere a fost donată integral în scopul achiziţionării de proteze mamare destinate femeilor care au suferit o operaţie de mastectomie, a adunat la start, sâmbătă dimineaţă, în Parcul Izvor, peste 2.500 de persoane.

Într-o atmosferă exuberantă şi plină de optimism, competitorii la cele 5 curse, susţinuţi de către Ambasadorul Franţei la Bucureşti, François Saint-Paul, de actriţa Monica Davidescu şi de bucătarul Nicolai Tand, au luat startul pentru a susţine speranţa femeilor la o viaţă normală şi dreptul la recâştigarea feminităţii. 

Monica Davidescu a susţinut evenimentul
Monica Davidescu a susţinut evenimentul

Participanţii s-au putut înscrie la 5 tipuri de curse: copii 6–11 ani (fete şi baieţi), adolescenţi 12-16 ani (fete şi băieţi), femei +16 ani, barbaţi +16 ani, Marşul familiei (pentru toate vârstele). Câştigătorii curselor au primit premii constând în produse oferite de sponsorii evenimentului. De asemenea, fiecare participant adult a primit un voucher pentru ecografie generală, ecografie mamară şi consultaţie de medicină generală.

Crosul Casiopeea este o acţiune umanitară bianuală, cu ediţii la Braşov şi Bucureşti, care vizează mobilizarea de donatori, prin achitarea taxei de înscriere de 40 RON/adult sau o donaţie de 1 până la 5 lei la copii, respectiv 20 lei la adolescenţi, în scopul achiziţionării de proteze mamare destinate femeilor care au suferit o operaţie de mastectomie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net