Oscar Pistorius și-a tăiat venele în închisoare!

Ultima actualizare:

    Fostul sportiv s-ar fi rănit intenționatFoto: Getty
Fostul sportiv s-ar fi rănit intenționatFoto: Getty

Fostul atlet a fost dus de urgență la spital, sâmbătă (6 august). Se pare că Oscar Pistorius (29 de ani) ar fi avut tăieturi la încheieturile mâinilor. Campionul paralimpic căzut în dizgrație are de ispășit o sentință de șase ani, pentru uciderea iubitei lui, Reeva Steenkamp, o pedeapsă considerată mult prea mică de cei mai mulți.

Oscar Pistorius a fost transportat de urgență la spital după ce ar fi încercat să își taie venele, relatează cotidianul britanic Mirror. Sportivul a fost dus la spitalul  Kalafong Hospital, sâmbătă după-amiază (6 august), cu tăieturi la încheieturile mâinilor. Cu toate că există zvonuri că ar fi încercat să își facă rău singur, gardienii închisorii Kgosi Mampuru II susțin că Pistorius le-a spus că s-a tăiat din greșeală, după ce a căzut din pat.

O sursă din staff-ul închisorii a declarat pentru City Press că fostul atlet sud-african s-a rănit intenționat și că au fost găsite lame în celula lui.

Campionul paralimpic susține că a împușcat-o pe Reeva Steenkamp pe 14 februarie 2013 prin ușa de la baie pentru că a confundat-o cu un hoț, însă pe mulți nu i-a convins cu această poveste. Deși procurorii au cerut o pedeapsă minimă de 15 ani pentru crima pe care a comis-o, Pistorius a primit doar șase. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net