Olimpiada de la Rio / Ce rușine la handbal! România, executată de Angola!

Ultima actualizare:

Cu Cristina Neagu folosită numai pe faza de atac, România a pierdut lamentabil în fața Angolei la primul meci din grupe de la Jocurile Olimpice. Prestația fetelor pregătite de Thomas Ryde a lăsat un gust amar, echipa noastră națională fiind învinsă fără drept de apel: 19- 23.

Partida a început nesperat de prost pentru românce. După doar 6 minute, scorul era 3-0 în favoarea Angolei iar Paula Ungureanu apărase și o lovitură de la 7 metri! Diferența de 3 goluri s-a menținut până în minutul 21 când tabela arăta 6-9. Fără vlagă pe faza de atac, Ryde a cerut atunci primul time-out. La pauză, rezultatul era surprinzător, 9-11 pentru Angola, cu toate că portarul Paula Ungureanu avusese în prima repriză 9 intervenții reușite!

Susținute frenetic din tribune de spectatorii brazilieni, adversarele României s-au descătușat în a doua repriză. În minutul 39, luaseră un avans de 4 goluri iar Cristina Neagu și Laura Chiper rataseră din poziție de unu la unu cu portarul Angolei. Cu alte două lovituri de la 7 metri ratate, Cristina Neagu și-a „încununat” o evoluție oscilantă. Folosită doar pe faza de atac, cea mai valoroasă handbalistă a României a arătat că nu este complet refăcută după problemele musculare care au încercat-o înainte de debutul acestui turneu.

În grupa noastră s-au mai înregistrat următoarele rezultate: Brazilia - Norvegia 31-28 şi Spania - Muntenegru 25-19.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net