Noua "prinţesă" a schiului e o elveţiancă sexy!

Ultima actualizare:

    Lara Gut
Lara Gut

Sezonul 2015-2016 al Cupei Mondiale de schi alpin se apropie de final, la mijlocul lunii martie fiind programate ultimele probe.

Concursurile feminine au fost dominate în ultima vreme de celebra Lindsey Vonn, dar schioarea americană s-a accidentat şi a anunţat că nu va mai putea urca pe pârtie.

Astfel, Vonn îi va deschide drumul către glorie elveţiencei Lara Gut, care va termina cu siguranţă pe prima poziţie în ierarhia finală a Cupei Mondiale. În acest moment, Vonn are un avantaj infim (1.235 de puncte, faţă de cele 1.207 puncte ale Larei Gut), care va fi spulberat de elveţiancă la finalul acestei săptămâni.

Lara Gut
Lara Gut

În aceste condiţii, putem spune că Lindsey Vonn i-a predat "coroana" schiului feminin frumoasei Lara Gut, specializată în probele de coborâre şi Super-G. În vârstă de 24 de ani, Gut va obţine primul mare succes al carierei. Până acum, ea a obţinut un bronz olimpic la Soci şi mai multe medalii de argint şi de bronz la Mondiale.

Lara Gut
Lara Gut

Pe lângă rezultatele excelente din concursurile de schi alpin, Lara Gut este considerată şi una dintre cele mai atrăgătoare schioare din lume. De altfel, blonda a fost solicitată în dese rânduri să renunţe la combinezonul de schi pentru a-şi etala fizicul perfect în pictoriale sexy.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net