Negrul o prinde mai bine pe Simona Halep

Ultima actualizare:

    Simona Halep a reuşit  să câştige primul meci  de la eliminarea în turul  trei la US OpenFoto: Gulliver/ GettyImages
Simona Halep a reuşit să câştige primul meci de la eliminarea în turul trei la US OpenFoto: Gulliver/ GettyImages

La Beijing, Simona Halep a apelat o schimbare de look care a ajutat-o să întrerupă seria de rezultate negative din ultimele două luni.

Simona Halep a avut o adversară dificilă în primul tur al Open-ului chinez de la Beijing, un turneu aflat ca importanţă imediat sub cele de Mare Şlem. Cehoaica Barbora Zahlavova-Strycova (locul 32 WTA) e o jucătoare solidă care ar fi putut prelungi calvarul Simonei, venită după eşecurile dureroase de la US Open şi Wuhan. Aşa cum a mai făcut-o în momentele critice, Halep a apelat la un truc menit s-o ajute să-şi recâştige încrederea în forţele proprii. De această dată, românca a renunţat la echipamentul roz folosit pe parcursul acestui an, optând pentru unul de culoare neagră.

Tecău şi Rojer,  campioni la  Shenzen
Tecău şi Rojer, campioni la Shenzen

Schimbarea a fost de bun augur, Simona Halep spulberându-şi oponenta în două seturi, scor 6-1, 6-4. Dincolo de rezultat, constănţeanca a avut o prestaţie consistentă, care a adus aminte de parcursul său la Roland Garros sau Wimbledon. În turul doi la Beijing, Simona pare să aibă o misiune mult mai uşoară, contra unei reprezentante a gazdelor, Zhu Lin, aflată pe locul 185 în lume.

Horia Tecău, al şaselea titlu din 2014

Când a jucat  în roz nu i-a  mers bine
Când a jucat în roz nu i-a mers bine

Tot în China, dar la Shenzen, Horia Tecău şi partenerul său de dublu, olandezul Rojer, au ridicat trofeul, impunându-se în finală împotriva australienilor Groth şi Guccione (6-4, 7-6). Tecău şi Rojer au câştigat astfel al şaselea turneu din 2014, după cele de la Zagreb, Casablanca, Bucureşti, ‘s-Hertogenbosch şi Washington. Rezultatul îi ajută pe cei doi să se menţină cu şanse mari în cursa pentru calificarea la Turneul Campionilor de la Londra (9-16 noiembrie), acolo unde ajung doar cele mai bune opt dubluri ale lumii.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net