Nadia Comăneci, «îmbolnăvită» de românce

Ultima actualizare:

    Nadia nu înțelege ce  s-a întîmplat cu fetele  noastre în calificări
Nadia nu înțelege ce s-a întîmplat cu fetele noastre în calificări

Prezentă în Scoţia să le susţină pe gimnastele noastre la Mondiale, Nadia Comăneci a privit neputincioasă la cea mai slabă prestaţie a României din ultimii 50 de ani.

Vineri, întreaga lume a gimnasticii s-a declarat şocată de felul în care s-au prezentat româncele în concursul de calificări. A fost un festival de ratări dat de Larisa Iordache şi colegele sale, în special la paralele, aparatul care ne-a scos mereu peri albi. În tribune, Nadia Comăneci ar fi vrut, probabil, să intre în pământ de ruşine.

De altfel, campioana de la Montreal din 1976 a recunoscut că nu i-a picat deloc bine ceea ce-a văzut. „Am simţit un gol în stomac. Sper să uităm cât mai repede această zi”, le-a spus Nadia jurnaliştilor. După prima din cele două zile de calificări, România era pe locul 8, ultimul care asigura prezenţa în finala de marţi, dar marile favorite SUA şi China nici măcar nu intraseră în concurs. Aşadar, nici vorbă de finală pentru noi, lucru care nu s-a mai întâmplat la un campionat mondial din 1966, adică de 49 de ani. Mai grav e faptul că fetele antrenate de Lucian Sandu şi de Cristian şi Lăcrămioara Moldovan au ratat şi calificarea directă la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net