Mesaj emoționant pentru handbaliste după înfrângerea de la JO 2016

Ultima actualizare:
Ana Maria Popescu  (fostă Brânză)
Ana Maria Popescu (fostă Brânză)

Echipa de handbal a României a suferit luni seară a doua înfrângere la Olimpiada de la RIO, în fața reprezentativei Braziliei, iar criticile nu au întârziat să apară. Fetele noastre erau cotate înainte de începerea Jocurilor Olimpice cu șanse la medalia de aur.

Printre puținele care au sărit în apărarea handbalistelor a fost Ana-Maria Brânză, ea însăși eliminată prematur la RIO. La scurt timp după meci, Ana-Maria a postat un mesaj emoționant pe pagina personală de Facebook, în care denunță atitudinea fanilor dezamăgiți, dar și lipsa de solidaritate în breaslă..

”Pentru un sportiv de performanță, durerea eșecului de la JO nu are margini și nu trece niciodată. Comentariile, acuzele și injuriile «specialiștilor de pe canapea» te șochează prima dată, apoi te obișnuiești!

Am fost astăzi în sală la meciul colegelor de la handbal și pot să spun doar atât: vă înțeleg, fetelor! Știu prea bine cum e să simți că tu dai totul și din exterior să se vadă «că n-ai chef». Să încerci orice e posibil și să nu intre. Da, se întâmplă tuturor asta, chiar și celor mari.

Am stat cu ochii-n telefon și cu speranța-n suflet doar, doar Corina va sparge gheața și va obține prima medalie pentru România. Nu a fost așa. Probabil Andreei Chițu nu i s-au uscat lacrimile de ieri și astăzi Corina este în aceeasi situație. Dupa 4 ani de muncă... câteva minute și o secundă pot spulbera totul!

Dar pe lângă toate astea să știți că suntem tot noi, cei care am obținut medalii europene și mondiale în ultimii patru ani (mă scuzați, «turnee amicale», așa cum au ajuns să fie numite în aceste zile).

Și ce mi se pare că e cel mai trist este faptul că noi între noi nu ne înțelegem și nu ne susținem. Suntem sportivi cu toții, trăim pentru performanță, suntem în aceeași «barcă»... măcar noi să nu aruncăm cu pietre...”


    Ana Maria Popescu  (fostă Brânză)Foto: Mediafax
Ana Maria Popescu (fostă Brânză)Foto: Mediafax

Ana-Maria Brânză a fost eliminată în turul al doilea al întrecerii individuale de spadă și va intra din nou în concurs joi, cu echipa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net