McGregor a pictat pe perete cum îl bate pe Mayweather

Ultima actualizare:

    McGregor şi-a  amenajat în mod  special sala de  antrenament
McGregor şi-a amenajat în mod special sala de antrenament

Conor McGregor şi Floyd Mayweather se pregătesc pentru cel mai spectaculos eveniment din lumea sporturilor de contact. Campionul luptelor în cuşcă e sigur că va câştiga în ring în duelul de la data de 26 august şi deja şi-a „decorat” sala de antrenament cu o pictură sugestivă.

Cei doi sportivi, unul ce domină lumea artelor marţiale mixte şi altul ce nu a cunoscut nici o înfrângere în box, vor să arate lumii cine e cel mai bun. Conor şi-a luat licenţa de pugilist şi la 26 august, la Las Vegas, se va duela cu Mayweather.

Se estimează că partida va produce un miliard de dolari, bursele sportivilor fiind de 80, respectiv o sută de milioane de dolari pentru Floyd. Totuşi, deşi luptă după alte reguli şi adversarul nu a pierdut niciodată vreun meci de box, McGregor e sigur că va produce surpriza.

De fapt, el e atât de încrezător încât a pus un artist să facă un desen uriaş pe unul dintre pereţii sălii sale de antrenament.

Aici, Conor apare când îl loveşte cu stânga direct în bărbie pe Floyd, pumn ce ar încheia meciul. Fotografiile cu „opera” respectivă au fost postate de irlandez pe reţelele de socializare, iar din descrierea lor reieşea că „viziunea” sa se va adeveri.

McGregor e recunoscut pentru faptul că acum câţiva ani a spus că va domina în curând luptele în cuşcă, iar acum e primul campion simultan din istorie la două categorii diferite.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net