Mayweather, prădat de ziua lui

Ultima actualizare:

    Mayweather  este neînvins în  cariera de boxerFOTO: EPA
Mayweather este neînvins în cariera de boxerFOTO: EPA

Floyd Mayweather e unul dintre cei mai bogaţi sportivi din lume, având o avere de sute de milioane de euro. Zilele trecute a petrecut extravagant de ziua sa de naştere, dar a primit şi o veste proastă: obiecte de valoare, printre care şi un ceas, i-au fost furate.

Neînvins în întreaga carieră, pugilistul a ales ca loc de distracţie un restaurant exclusivist din Los Angeles. Alături de el era iubita sa, membrii familiei şi o sumedenie de prieteni. S-au distrat copios şi au savurat un tort unicat, ce a fost acoperit cu cristale, a costat aproape 3.000 de euro şi a durat trei zile pentru a fi fabricat. 

Însă a aflat apoi că în Las Vegas, locuinţa sa a fost prădată. Hoţii au forţat una dintre uşile de acces şi până să apară paza, au sustras mai multe bunuri, inclusiv un ceas, unul dintre cele o sută din colecţie. „Să fiu înconjurat de familie şi prieteni cu ocazia aniversării mele e cel mai frumos lucru. Sunt recunoscător pentru tot ce am primit şi realizat până acum. Viaţa e scurtă şi încerc să fac ca fiecare minut să conteze”, a spus Mayweather, care nu a comentat incidentul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net