Mariana Bitang, surprinsă în timp ce dă cu mopul într-o sală de antrenamente de la CE

mariana-bitang.jpg

mariana bitang
MAriana Bitang face parte din comitetul de organizare al Campionatelor Europene de Gimnastică
Foto: Click!

Perfromanța sportivă nu se obține fără a o lua de la munca de jos, iar Mariana Bitang a dovedit acest lucru într-o fotografie care a fost publicată pe Internet. Antrenoarea a fost surprinsă în timp ce a dat cu mopul în sala de antrenamente pentru Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj-Napoca.

Imaginea a fost surprinsă de jurnalistul Dorin Chioțea, care a vrut să scoată în evidență faptul că până și într-o sală de pregătire pentru etapele europene plouă. Acest lucru este lesne de înțeles în momentul în care zărești gălețile din colțul sălii.

mariana bitangZoom
Mariana Bitang, dând cu mopul în sala de antrenamente
Foto: Facebook/Dorin Chiotea

„Priviti fotografia anului 2017: Doamna de Fier Mariana Bitang vrea o sala de antrenamente civilizată pentru sportivi. Iar pentru asta e gata să facă orice, inclusiv să dea cu mopul la Campionatele Europene Petrom. «Noi suntem voluntari pe aici», îmi spunea cu subînţeles inegalabilul Octavian Bellu. Gimnastica cu glorie şi raze de lumină pentru Mariana nu înseamnă doar glamour, ci deseori şi râvnă de tip low cost. Admiraţia sincera a unei femei de serviciu istovită lângă găleţi e parte din peisaj. Jur că ma înclin fără alte cuvinte!”, a scris Dorin Chioțea pe contul său de Facebook.

Tot el continuă apoi cu o actualizare: "Problemele salii de antrenament au fost rezolvate. Erau cauzate de niste infiltratii aparute ca urmare a ninsorii abundente. Compania de constructii a remediat chestiunea in timp record. Bravo!"
Mariana Bitang face parte din comitetul de organizare al Campionatelor Europene de Gimnastică, fiind și coordonatoarea proiectului, precizează Adevărul.ro.