Marea supărare a Cristinei Neagu: "Să le fie ruşine!"

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu
Cristina Neagu

Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a naţionalei de handbal feminin a României în meciul cu Danemarca din sferturile de finală ale CM, a mulţumit fanilor români pentru susţinere, adăugând că trebuie "să le fie ruşine" celor care au adus critici după trei înfrângeri consecutive în grupa D.

"În primul rând sunt extrem de fericită pentru victorie, am ratat 7 metri care ne putea costa calificarea. (…) Le mulţumesc acestor fete minunate, au dat sută la sută pe teren, au dat totul, sunt mândră de fete. Să le fie ruşine celor care ne-au criticat după trei înfrângeri consecutive în grupă, când noi jucăm pentru noi, pentru famiile noastre, pentru toţi. Habar n-am unde ne putem opri la acest Mondial, o să ne odihnim, nu am cuvinte cât sunt de mândră de această echipă - staf, antrenori, maseuri. Le mulţumim tuturor celor care ne-au susţinut, şi celor din sală, şi celor din faţa televizoarelor", a spus Neagu la Dolce Sport, după calificarea României în semifinalele CM.

Cristina Neagu a afirmat că este un moment mare pentru handbalul feminin românesc. "Nu ştia nimeni cu cine jucăm în semifinale, ah, cu Norvegia…. Eu zic să ne bucurăm de acest moment, este un moment mare în handbalul feminin românesc după 2007 când s-au mai jucat semifinale. Să ne bucurăm, să ne odihnim şi ce-o da Dumnezeu să fie în semifinale", a precizat cea mai bună marcatoare a României în meciul cu Danemarca, autoare a 15 goluri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net