Luna şi accidentarea pentru Halep

Ultima actualizare:

    Simona Halep este  cea mai valoroasă jucătoare de tenis din RomâniaFoto: Guliver/Getty Images
Simona Halep este cea mai valoroasă jucătoare de tenis din RomâniaFoto: Guliver/Getty Images

Simona Halep a avut o primă jumătate de an cu rezultate excepţionale, dar şi cu numeroase accidentări. Practic, începând din februarie, constănţeanca s-a plâns în fiecare lună de diverse afecţiuni fizice.

Februarie – tendonul lui Ahile de la piciorul drept. După sfertul de finală de la Australian Open şi după victoria din super-turneul de la Doha, Simona a abandonat la Dubai în meciul din primul tur, cu Alize Cornet. Motivul? Durerile insuportabile de la glezna dreaptă, mai exact în partea din spate, la tendonul lui Ahile.  Martie – unghia mare de la piciorul drept. Pentru Halep, a urmat un alt rezultat mare (semifinală la Indian Wells), urmată de o nouă retragere. La Miami, românca a renunţat să mai participe pentru a suferi o mică intervenţie chirurgicală la unghia mare de la piciorul drept.Aprilie – glezna dreaptă. Simona n-a fost scutită de probleme nici în preajma meciului din Cupa Federaţiei disputat la Bucureşti contra Serbiei. Astfel, la unul dintre antrenamente, Halep a călcat strâmb cu piciorul drept, accidentarea la gleznă împiedicând-o să joace la capacitate maximă.

A suferit 7 accidentări din februarieMai – muşchii abdominali. La Roma, Halep era chemată să confirme evoluţia bună de la Madrid, unde ajunsese până în finală. Din păcate, chinuită de o întindere la muşchii abdominali, constănţeanca s-a retras din turneul italian înainte de meciul din optimi cu Carla Suarez-Navarro.Iunie – omoplatul drept, coapsa stângă. După finala de la Roland Garros (pierdută în faţa Mariei Şarapova), Simona Halep a avut o săptămână de pauză, apoi s-a dus în Olanda, la s’Hertogenbosch. În turul doi, Halep s-a plâns de dureri la omoplatul drept, fiind forţată să abandoneze întâlnirea cu Beck. Apoi, la Wimbledon, a apărut cu un bandaj la coapsa stângă.Iulie – glezna stângă. Parcursul formidabil al Simonei pe iarba de la Wimbledon a fost întrerupt în semifinala cu canadianca Eugenie Bouchard. Una dintre cauzele înfrângerii a fost entorsa la glezna stângă suferită în debutul primului set, la scorul de 2-2.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net