Liga Campionilor: "Tigroaicele" de la CSM București vor să termine anul cu o victorie

Ultima actualizare:

    Handbalistele de la CSM București
Handbalistele de la CSM București

Handbalistele de la CSM București dispută duminică, de la ora 16.00 (Sala Dinamo), ultimul meci din 2017. Tocmai de aceea, victoria este cuvântul de ordine în vestiarul "tigroaicelor".

"Reginele Europei" din 2016 se întâlnesc cu polonezele de la Vistal Gdyna, formație pe care au învins-o fără probleme în deplasare, 34-23.Diferența de 11 goluri din meciul tur nu le face însă pe elevele lui Helle Thomsen să trateze partida cu lejeritate, din contră!"Trebuie să ne concentrăm la ceea ce avem noi de făcut pentru a câștiga jocul și a termina cu o victorie grupa.  În această perioadă am variat evoluțiile bune cu cele rele, așa că trebuie să ne menținem pe linia pozitivă. Mă gândesc acum exclusiv la meciul de Liga Campionilor, apoi vor veni disputele de la Campionatul Mondial și, ulterior,  vacanța", a mărturisit norvegianca Amanda Kurtovic, campioană olimpică și dublă campioană mondială.Și pentru daneza Line Jorgensen succesul contra polonezelor este singura variantă acceptată. "Toate știm că este ultimul joc, suntem concentrate sută la sută, nu ne gândim la Campionatul Mondial care urmează. Sper ca oamenii să vină la meci așa cum au făcut-o la toate partidele din Liga Campionilor, să ne susțină, să ne încurajeze și să facă atmosferă frumoasă. Mă aștept să învingem".Antrenoarea CSM-ului, Helle Thomsen, știe că un joc bun și o victorie ar fi despărțirea perfectă de suporteri pentru anul 2017."Este foarte important să câștigăm, jucăm în fața fanilor, vom intra pe teren cu determinare și încredere. Ne gândim la victorie mai mult decât să facem spectacol. Ne dorim să facem un joc bun", a spus Helle Thomsen.Norocul este de partea campioanelor României

Oficialii campioanei la handbal au semnat zilele trecute un parteneriat cu Loteria Română, astfel că speră că vor avea și șansa de partea lor în meciul cu polonezele. "Această asociere interesantă a plecat de la faptul că Loteria Română împlinește anul acesta 111 ani de activitate, fiind una dintre cele mai longevive instituții ale statului român. Noi promovăm sportul de 111 ani pentru că aceasta este una dintre menirile noastre. În plus <<Orașul tău, Echipa ta>> –sloganul CSM București – se potrivește foarte bine cu <<Aleargă pentru sănătatea ta>>– sloganul pe care Loteria Română îl folosește pentru Crosul Loteriei Române, care anul acesta a ajuns la ediția cu numărul douăzeci, fiind printre primele competiții de masă organizate în România. Norocul este meseria noastră, sunt așadar convins că Loteria Română le va purta noroc fetelor duminică și vor câștiga. Mai mult decât atât, noi avem încredere că fetele pot câștiga și anul acesta Liga Campionilor și o pot face chiar și a treia oară", a declarat Alexandru  Croitoru, Directorul de Marketing&Vânzări al Loteriei Române.Înaintea ultimului meci din grupa A a Ligii Campionilor, "tigroaicele" sunt pe primul loc, cu opt puncte, la două în fața danezelor de la Nykobing și a slovencelor de la Krim.  Adversarele de duminică nu au reușit nici un punct și sunt pe ultima poziție. 


    Fetele de la CSM alături de Alexandru Croitoru, directorul de marketing al Loteriei
Fetele de la CSM alături de Alexandru Croitoru, directorul de marketing al Loteriei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net