Le-a fost scris să moară

Ultima actualizare:

    Protagoniştii show-ului „Dropped” aveau planuri mari pentru spectacolul difuzat de postul tv francez TF1foto: Dropped
Protagoniştii show-ului „Dropped” aveau planuri mari pentru spectacolul difuzat de postul tv francez TF1foto: Dropped

Au plecat din Franţa în America de Sud să filmeze un reality-show şi s-au întors fără viaţă, în sicrie. Destinele tragice ale lui Camille Muffat, Alexis Vastine şi Florence Arthaud par să fi fost stabilite cu mult timp înainte.

Camille, Alexis şi Florence au supravieţuit diverselor probe din spectacolul de televiziune „Dropped”, dar n-au reuşit să fenteze moartea. O stupidă ciocnire între două elicoptere în drum spre o nouă locaţie de filmare le-a întrerupt brusc viaţa. La două zile după accident, au apărut detalii cutremurătoare despre cei trei eroi ai Franţei, din care reiese faptul că undeva acolo sus le-a fost scris să moară.

„Nu cred că sunt la finalul vieţii. Din contră”, spunea anul trecut înotătoarea Camille Muffat (25 de ani), în clipa în care a luat decizia de a se retrage din bazin. Ulterior, după ce a acceptat provocarea de a participa la show-ul de supravieţuire din Argentina, campioana olimpică de la Londra a avut o altă declaraţie premonitoare: „Voi pleca în cea mai lungă vacanţă din viaţa mea”

Imaginile de la accident sunt cutremurătoare

Aşa arată rămăşiţele  unuia dintre elicopterele  prăbuşite în Argentina
Aşa arată rămăşiţele unuia dintre elicopterele prăbuşite în Argentina

Soarta n-a fost nici de partea tânărului boxer Alexis Vastine (28 de ani), medaliat şi el la Olimpiadă. Francezul şi-a dorit enorm să ia parte la filmările televiziunii TF1 cu scopul de a mai uita din amărăciunea provocată în urmă cu câteva luni de moartea surorii sale, la numai 21 de ani, într-un accident rutier. A treia victimă, navigatoarea Florence Arthaud (57 de ani), trecuse în tinereţe printr-o altă cumpănă majoră, pe care a reuşit s-o depăşească. La vârsta de 17 ani, Florence a scăpat cu viaţă dintr-un accident de maşină, după câteva zile de comă. Mai mult, simţind parcă sfârşitul, „mica logodnică a Atlanticului” îşi terminase recent o carte autobiografică.

CShow-ul „Dropped” a fost întrerupt imediat

Aşa cum era de aşteptat, organizatorii show-ului „Dropped” au decis imediat după accident întreruperea pe termen nelimitat a filmărilor, în semn de omagiu pentru cei 10 morţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net