Larisa Iordache a învăţat tehnici de luptă de la Amatto Zaharia

Ultima actualizare:

    Larisa Iordache şi Amatto Zaharia
Larisa Iordache şi Amatto Zaharia

Multipla campioană olimpică Larisa Iordache este cea mai nouă stea din galeria de personalități care, de-a lungul timpului, au fost invitate de onoare la Federația Română de Kempo.

Din 2011, maestrul emerit al sportului românesc Amatto Zaharia, derulează campania "Ora de Kempo" prin care promovează la nivel naţional şi internaţional Artele Marţiale Mixte-Kempo. Mai mult, profesorul Amatto Zaharia a insuflat dragostea pentru sport şi fiilor săi Yamato (21 de ani), Yani (15 ani) şi Timon (8 ani). "Larisa este o mare sportivă, o campioană desăvârşită, iar primul antrenament cu ea a mers în mod foarte natural, de la sine. Este clar că nu are agresivitatea necesară în probele de luptă din Kempo dar, cu siguranță, cu o pregătire specifică, s-ar putea adapta foarte bine la cele de măiestrie sportive, unde calităţile ei sunt extraordinare. Oricum, Kempo poate fi pentru Larisa o disciplină sportivă complementară ce îi poate folosi pe de o parte la eliminarea stresului care se acumulează în activitatea ei de bază, gimnastica, precum şi pentru însuşirea unor tehnici de autoapărare, absolut necesare în această junglă urbană ce se dezvoltă din ce în ce mai mult în jurul nostru", a arătat Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo.De-a lungul timpului, prin implicare activă și devotament, sensei Amatto Zaharia a făcut cunoscut universul Kempo predându-l mai multor personalități publice precum Adrian Enache, Nico, Iuliana Marciuc, Amadeus, Ruxandra Dragomir, Camelia Potec, Tavi Colen, Monica Roșu, Monica Iagăr, Alin Moldoveanu, Eduard Novak, Iulian Miu, Ana Novic, Teodora Drăgoi Pop, Ilan Laufer, Marcel Pavel, Claudia Pătrășcanu, Vali Porcișteanu, Loredana Boboc, etc.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net