K1 / Bogdan Stoica luptă în gala Respect World Series din Londra

Ultima actualizare:

    Andrei Stoica
Andrei Stoica

După ce la începutul lunii mai a cucerit titlul de campion mondial în circuitul Showdown Fight Night 2 din Gemania, Bogdan Stoica promite un show de zile mari în gala Respect World Series de pe 2 iulie, din Londra.

Cunoscutul luptator îl va întalni pe Antonio Plazibat. “Sunt conștient că adversarul meu este un luptator bun. Mi-am facut temele si promit că voi da totul in confruntarea de pe 2 iulie”, a spus Bogdan Stoica.

Un alt meci important este cel pe care il va susține fratele mai mare al lui Bogdan, Andrei Stoica. “Numar zilele până când mă întorc în ring. Am fost alaturi de fratele meu să-i cunoastem pe romanii care locuiesc in Londra. Am avut surpiza extrem de placuta să vină să se intereseze de gala Respect World Series atât romani care s-au mutat în Regat cât și britanici care ne știau în cel mai mic detaliu performanțele și galele în care am luptat. Suntem convinși că vor fi mulți spectatori. Ne responsabilizează toata acesta sustinere”, a spus şi Andrei Stoica.  

Alaturi de frații Stoica vor mai lupta Benjamin Adegbuy, Sebastian Ciobanu, Arnold Oborotov, Daniel Sam, Marian Rusu, Claudiu Badoi, Ciprian Schiopu, Mirel Iacob și mulți alții. Evenimentul se va desfăşura în Copper Box Arena, în Stratford, de la ora 18.00. Prima gală Respect World Series a avut loc pe 19 martie, în Spania.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net