Jenson Button a spus "da" de Anul Nou

Ultima actualizare:
Sportivul s-a căsătorit  în prima zi a anului
Sportivul s-a căsătorit în prima zi a anului

După o relaţie de şase ani, Jenson şi Jessica le-au rezervat o surpriză admiratorilor. Unul dintre cele mai mediatizate cupluri din Formula 1 a devenit oficial o familie într-un moment neaşteptat, în prima zi din 2015.

„Un an nou fericit de la domnul şi doamna Button!! Suntem bucuroşi să petrecem Anul Nou alături de familie şi de prieteni”, a scris pilotul britanic pe Twitter în noaptea de Revelion. Fanii lui Jenson Button au înţeles imediat mesajul şi s-au grăbit să-l felicite pe fostul campion mondial din Formula 1 (2009). Apropiaţii sportivului se aşteptau la acest pas, mai ales că frumoasa Jessica Michibata (30 de ani) fusese cerută în căsătorie la 14 februarie 2014, de Sfântul Valentin. Nimeni nu credea însă că cei doi vor face nunta chiar la trecerea dintre ani. Ţinut secret, evenimentul a avut loc într-un peisaj de vis, în insula Maui din Hawaii, în prezenţa unei asistenţe restrânse. 


    Sportivul s-a căsătorit  în prima zi a anului
Sportivul s-a căsătorit în prima zi a anului

De origine argentiniano-japoneză, Jessica şi-a petrecut ziua cea mare într-o rochie albă, fără bretele şi cu un voal imens care le-a pus în dificultate pe domnişoarele de onoare. Preţul de aproximativ 30.000 de euro nu l-a speriat pe Button, care are o avere estimată la 70 de milioane de euro. De altfel, inelul de logodnă de anul trecut l-a costat pe englez nu mai puţin de 300.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net