Irina Begu la Roma: românca are un traseu infernal

Ultima actualizare:

    Irina Begu e la cel mai bun sezon al cariereiFoto: AP
Irina Begu e la cel mai bun sezon al cariereiFoto: AP

După sfertul de finală jucat de tenismena noastră la turneul de săptămâna trecută de la Madrid, multă lume se întreabă ce va face Irina Begu la Roma. Calificată deja în turul secund, românca are parte de un sfert de tablou extrem de greu, cu câteva dintre cele mai în formă jucătoare ale momentului.

Irina Begu a ajuns la apogeul carierei de până acum, performanţa de la Madrid permiţându-i să urce pe locul 31 în lume, cea mai bună poziţie a sa în circuitul feminin. În aceste condiţii, aşteptările sunt destul de mari pentru Irina Begu la Roma, acesta fiind ultimul mare turneu înainte de Roland Garros. Mai mult, dacă va confirma în capitala Italiei, Irina are şansa de a fi desemnată printre cei 32 de capi de serie la turneul de Mare Şlem de la Paris, care se va desfăşura în perioada 24 mai – 7 iunie.

Irina Begu la Roma: azi e meciul cu Kerber

 Irina a avut un prim tur dificil, în care a depăşit-o în trei seturi (4-6, 6-2, 6-1) pe poloneza Urszula Radwanska, sora mult mai celebrei Agnieszka. Irina Begu la Roma: în runda secundă, tenismena noastră o va întâlni astăzi pe nemţoaica Angelique Kerber. Aceasta e una dintre jucătoarele în formă ale sezonului pe zgură, având deja două titluri în 2015 pe această suprafaţă, la Charleston şi Stuttgart. Meciul Begu – Kerber e programat pe Terenul 2 la Foro Italico, în cursul serii de miercuri.

Irina Begu la Roma: urmează Azarenka sau Wozniacki

 Dacă va trece de Kerber, aşa cum a mai făcut-o în acest an, la Australian Open, Irina Begu va da peste o adversară mai dificilă. Este vorba despre câştigătoarea duelului de foc dintre Victoria Azarenka şi Caroline Wozniacki, cel mai aşteptat duel din turul secund. Irina Begu la Roma: în continuare, pe sfertul de tablou al Irinei se află rusoaica Maria Şarapova, cele două putându-se intersecta în faza sferturilor de finală.

Irina Begu la Roma: la dublu a fost învinsă de Hingis

 La Roma, Irina Begu a făcut pereche în competiţia de dublu cu o altă româncă, Monica Niculescu. Cele două au fos învinse în optimi de perechea Martina Hingis/Sania Mirza (Elveţia/India), cap de serie numărul unu, scor 6-4, 6-1, după 63 de minute de joc. Irina Begu la Roma: pentru performanţa obţinută la dublu, româncele vor primi 105 puncte în clasament şi un cec în valoare de 7.280 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net