Întâlnire şoc între Bianca Drăguşanu şi un star de la Hollywood

Ultima actualizare:

    Victor Slav se antrenase cu Paul Logan cu doar două zile înainte
Victor Slav se antrenase cu Paul Logan cu doar două zile înainte

Bianca Drăguşanu a reuşit să-l impresioneze cu formele ei pe noul star al filmelor de acţiune de la Hollywood, americanul Paul Logan. Actorul, sosit în România pentru un nou proiect cinematografic pus la cale cu promotorul Eduard Irimia, se află în căutare de locaţii, dar şi pentru formarea unei echipe de producţie, iar printre cei vizaţi se află şi doctorul Kasem, esteticianul vedetelor.

“Va fi un film de acţiune, cu multe efecte speciale şi avem nevoie de un medic specialist în estetică, ştiu că doctorul Kasem este expert în acest domeniu şi m-am bucurat când a acceptat să intre în echipa noastră”, a spus Logan, care a părăsit ieri România cu destinaţia Los Angeles, acolo unde va începe filmările pentru noul său film “The Horde”. Marea surpriză a fost atunci când în cabinet a dat nas în nas cu Bianca Drăguşanu, iubita lui Victor Slav, alături de care Logan a făcut antrenament cu doar două zile înainte. “Am auzit că este o persoană foarte cunoscută în România, e foarte frumoasă, cu siguranţă poate face carieră dacă va deveni puţin mai flexibilă”, a mai declarat actorul american. Acesta a găsit şi mai multe locaţii în Bucureşti, iar cel mai probabil anul viitor se va face pasul decisiv pentru filmul al cărui co-producător ar urma să fie şeful de la Superkombat, Eduard Irimia.

S-a întreţinut cu Prinţesa LiaÎn week-end, Paul Logan a fost invitat special la gala “Celebrity Awards”, acolo unde le-a primit pe cele mai de succes femei din România, printre premiante numărându-se doctorul Monica Pop, Prinţesa Lia, Teo Trandafir, Oana Marica sau Carmen Brumă. Preţ de câteva minute, Logan s-a întreţinut cu Prinţesa Lia şi Prinţul Paul, aceştia descoperind că au cunoştinţe comune la Hollywood.

Bianca a fost încântată de muşchii lui Paul Logan
Bianca a fost încântată de muşchii lui Paul Logan
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net