INEDIT: Un Leu la stână...cu mașina de raliu!

Ultima actualizare:

    Mihai Leu a avut parte de o cursă inedită
Mihai Leu a avut parte de o cursă inedită

Mihai Leu, primul campion mondial României în boxul profesionist, a trăit clipe inedite la volan. În prefața Raliului Sibiului Unicredit Leasing, a condus mașina de raliu alături de... o ciobăniță! "Cursa" a avut loc într-un decor de vis, pe Transalpina, și a fost plină de peripeții.

"A fost ceva extraordinar! E prima dată când urc într-o mașină de curse", s-a bucurat băcița Mărioara. "S-a descurcat foarte bine! Noi organizăm Raliul Sibiului în luna octombrie și am luat o pauză. Am venit aici să îi invităm pe fani și turiști la eveniment, a spus Leu, care a primit împrumut mașina unuia dintre piloții din Campionatul Național. 

Pilotul Gigi Badea a jucat rol de... badea la stână, înainte să fie și el copilotul lui Leu: "Este o plăcere deosebită să stai lângă dânsul, dapă-i să stai cu el într-o mașină!. Sper să îmi poarte noroc și după Raliul Sibiului să termin campionatul pe podium la clasa12". "Mersi, dau de băut", i-a replicat fostul campion mondial la box. Acesta a cucerit și titlul național la raliuri, iar acum este șef de echipă și organizator de curse. 


    Mihai Leu, la stână
Mihai Leu, la stână

În octombrie, Leu organizeaza Raliului Sibiului Unicredit Leasing, ultima etapă a sezonului din competiția internă. "În ultima perioadă, tot mai des sunt la volan, mă și simt foarte bine, îmi place și... cine știe?!", a declarat Leu despre o posibilă revenire în sportul profesionist. 

De fani oricum nu duce lipsă. A stat minute bune ca sa facă poze cu turiștii de la Stâna Ștefanu. Apoi un cor a cântat special pentru el. "De câte ori trec cu soția ne oprim aici. Primim mâncare bună, hehe! Primim și pentru acasă provizii!", spune Leu, care s-a împrietenit și cu măgărușul gazdelor. 


    Mihai Leu și ciobănița Marioara.
Mihai Leu și ciobănița Marioara.

Doamna Mărioara se mândrește că sute de persoane îi trec pragul zilnic la stâna de pe Transalpina, devenită atracție turistică. "Au trecut mulți, a trecut și domnul Ion Țiriac. Și dumnealui se simte bine aici, la stână, dar pentru mine domnul Mihai Leu este ceva extraordinar. Ne-ar ajuta să ne livreze produsele un pilot de raliu ca el!", a dezvăluit glumind ciobănița.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net