Inedit! Michael Phelps s-a luat la întrecere cu un rechin! Ghici cine a câștigat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Celebrul înotător Michael Phelps, câștigător a 23 de medalii de aur, a vrut să își măsoare viteza în apă cu cea a unui rechin.

Cunoscut drept cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice, înotătorul s-a luat la întrecere cu cel mai de temut prădător al oceanului, rechinul alb, cunoscut și drept marele alb. Susținut de o armată de 15 înotători care i-au fost în permanență în apropiere pentru a-l proteja, potrivit Mirror.co.uk, Phelps a luat parte la cursa vieții lui. El și rechinul au înotat pe o distanță de 100 de metri.

Ei bine, spre dezamăgirea privitorilor, înotătorul nu s-a întrecut cu rechinul în același timp, ci în perioade diferite de timp, înotând cei 100 de metri separat. Ulterior, imaginea rechinului a fost proiectată lângă înotător, pentru a da senzația unei curse reale. În timpul competiției, Michael Phelps a purtat un costum special de scafandru, dar și o înotătoare similară cu cea a rechinului alb.

„A fost atât de extaziant”, a spus înotătorul. „Dragostea mea pentru rechini a existat toată viața. (...) Este cel mai tare lucru, să te arunci cu capul înainte. Se poate vedea cât de concentrat eram încercând să mă pregătesc pentru apa rece în care urma să înot”, a mai explicat Phelps.

„Ne-am întrecut 100 de metri. Este greu când ai vizibilitate scăzută, și am instalat un culoare pentru a arăta ca o piscină, dar este o provocare să vezi drept și să vezi pe unde mergi prin apă astfel”, a spus Michael Phelps.


    Michael Phelpsfoto: Hepta
Michael Phelpsfoto: Hepta

Din păcate, cursa a fost câștigată de rechin, însă a fost o experiență inedită pentru sportiv, care a reușit să ajungă la uimitoarea viteză de 11 kilometri pe oră cu ajutorul înotătoarei și a costumului special. Insuficient totuși pentru o cursă cu un rechin care poate atinge viteza de 40 de kilometri la oră, potrivit nypost.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net