Închisoarea l-a distrus pe O.J. Simpson

Ultima actualizare:

    Fostul sportiv american cântăreşte 150 kg şi abia se mai mişcă, având grave probleme la genunchi
Fostul sportiv american cântăreşte 150 kg şi abia se mai mişcă, având grave probleme la genunchi

Peste doi ani, când ar putea fi eliberat din detenţie, celebrul O. J. Simpson (68 de ani) nu va fi decât o „epavă”. În spatele gratiilor, americanul mânâncă tot ce prinde şi se deplasează cu ajutorul unui baston.

Vedeta fotbalului american (NFL) din anii ‘70 îşi ispăseşte în prezent o pedeapsă de 33 de ani de închisoare, sentinţă primită în 2008 pentru 12 capete de acuzare, printre care răpire, sechestrare de persoane şi jaf armat. Ajuns la 67 de ani, O. J. Simpson ar putea fi eliberat condiţionat cel mai devreme în 2017, după nouă ani de detenţie la Lovelock Correctional Center din Nevada. Conform unui fost coleg de celulă al americanului, O. J. s-a transformat însă total în închisoare. „Are peste 150 de kilograme. Mânâncă orice”, a spus respectiva persoană despre cel care în perioada sa de glorie sportivă cântărea doar 97 de kilograme. De asemenea, starea medicală a lui Simpson este una precară. „Are genunchiul stâng deformat şi merge foarte greu cu ajutorul unui baston. Nu face mai mult de 10 paşi şi geme de durere. Apoi, îşi caută un zid de care să se sprijine”.  Pentru a-şi vindeca genunchiul, O. J. Simpson ar avea nevoie de o operaţie, interzisă însă de regulamentul închisorii, care nu permite astfel de intervenţii decât atunci când viaţa deţinutului este pusă în pericol.

A fost achitat în "Procesul secolului"

O. J. Simpson a scăpat în urmă cu 20 de ani de o acuzaţie mult mai gravă. El a fost cercetat pentru uciderea fostei soţii, Nicole, şi a iubitului acesteia, Ronald Goldman, crimă petrecută în iunie 1994. După o anchetă care a ţinut cu sufletul la gură opinia publică din Statele Unite şi nu numai, principalul suspect O. J. Simpson a fost considerat nevinovat de justiţia americană, în ceea ce a fost supranumit “Procesul secolului”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net